Αρχική InfoMommy Νέα 1 εκατ. δολ. για την Ιαπωνία από τη Σάντρα Μπούλοκ

1 εκατ. δολ. για την Ιαπωνία από τη Σάντρα Μπούλοκ

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες Αμερικανίδες ηθοποιούς και απ' ό,τι φαίνεται και μία από τις πιο ευαισθητοποιημένες μπροστά στον ανθρώπινο πόνο. Η αμερικανίδα σταρ προέβη σε μια εντυπωσιακή δωρεά, ύψους 1.000.000 δολαρίων, στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό, υπέρ των σεισμοπαθών της Ιαπωνίας, θυμίζοντάς μας παλαιότερες αντίστοιχες κινήσεις της, όπως το 2004 τα 1.000.000 δολάρια για το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού και τα 1.000.000 δολάρια για τον πρόσφατο σεισμό στην Αΐτή.
Η Μπούλοκ έγινε γνωστή με τις εμφανίσεις της στις ταινίες «Speed» «Παγιδευμένη στο δίκτυο», «Ενώ εσύ κοιμόσουν» και «Μις με το ζόρι», ενώ το 2010 κέρδισε το Οσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «The blind side» που στη χώρα μας προβλήθηκε με τον τίτλο «Σχέση Στοργής». Μάλιστα, μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν προσωποποίηση της οικογενειακής ευτυχίας για τους Αμερικανούς θαυμαστές της. όμως, λίγο μετά την απονομή των Οσκαρ αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Τζέσε Τζέιμς, την απατούσε. Η Μπούλοκ πήρε διαζύγιο, αν και είχαν από κοινού ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον υιοθεσία ενός αγοριού από τη Νέα Ορλεάνη, το οποίο τελικά υιοθέτησε η ηθοποιός, ανακοινώνοντας ότι θα το μεγαλώσει μόνη της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.