1.. 2..3… Πάμε: Στα πάρτι μας παίζουμε!

KidsBirthdayColorfulΠαιδικό πάρτι σημαίνει ευτυχισμένα παιδικά πρόσωπα, γέλια, ατέλειωτο ξεφάντωμα, όλη η παρέα μαζί και παιχνίδι! Πολύ και ποιοτικό παιχνίδι! Η ομάδα του 123 πάμε  μας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οργάνωσης παιδικών πάρτι, που επιτρέπει σε γονείς και παιδιά να χαρούν τη γιορτή, αφού αναλαμβάνει πλήρως όλα εκείνα τα στοιχεία που την αποτελούν.

Πρόκειται για ένα σύστημα ενεργειών που είναι απαραίτητες για την επιτυχία ενός παιδικού πάρτι, ξεκινώντας από την πρόσκληση και καταλήγοντας μέχρι τα δώρα των καλεσμένων. Ραχοκοκκαλιά του συστήματος αυτού, βέβαια, οι πρωτότυπες και ταυτόχρονα διασκεδαστικές δραστηριότητες με αθλητικές προεκτάσεις, στοιχείο ταυτόσημο του 123 πάμε, που στόχο έχουν να επαναφέρουν το ανέμελο παιχνίδι και την πραγματική διασκέδαση με φίλους στην καθημερινότητα των παιδιών. Το www.123-pame.gr αποτελεί τη πιο σύγχρονη, ολοκληρωμένη πρόταση οργάνωσης παιδικών πάρτυ, με επίκεντρο το χαρούμενο αθλητικό παιχνίδι

Τώρα πλέον, η δημιουργική ομάδα του 123 πάμε αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την παραγωγή των προσωποποιημένων προσκλήσεων και της διακόσμησης του χώρου, το φαγητό, την τούρτα και τα δώρα των καλεσμένων. Με άλλα λόγια, λειτουργεί ως ένα one-stop-shop για τα παιδικά πάρτυ, είτε αυτά γίνονται σε υπαίθριο χώρο, είτε στο σπίτι.

Και πάνω απ’όλα υπόσχεται διασκέδαση, παιχνίδι και πολλά παιδικά ξεκαρδίσματα!

Η ομάδα 123 πάμε, έχει μακρόχρονη πορεία σε αθλοπαιδιές, όπου τα παιδιά παίζουν και τρέχουν ξανά, ανακαλύπτουν τη χαρά της ομαδικότητας, εξερευνούν τις δυνατότητές τους, τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους και πάνω απ’όλα χαίρονται το παιχνίδι με φίλους! Μέσα από πλήθος τέτοιων διασκεδαστικών αθλητικών δραστηριοτήτων, το 123 πάμε δημιουργεί εξειδικευμένα και ευέλικτα προγράμματα παιχνιδιών, ώστε να απευθύνονται μεμονωμένα σε παιδιά προσχολικής, πρώτης σχολικής και σχολικής ηλικίας.

1351855771

123 πάμε

6945159781, 210 3425820,
e: 123pamegreece@gmail.com ,