Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδάκι κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στην εκδρομή της Σχολής Αυγουλέα – Λιναρδάτου στο Allou Fun Park/ Kidom (12/10)

1 παιδάκι κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στην εκδρομή της Σχολής Αυγουλέα – Λιναρδάτου στο Allou Fun Park/ Kidom (12/10)

allou-fun-park-LOWH Σχολή Αυγουλέα- Λιναρδάτου διοργανώνει ανά τακτά διαστήματα εκπαιδευτικές εκδρομές εκτός σχολικού ωραρίου σε μια προσπάθεια να εναθρρύνουν τα παιδιά που συμμετέχουν να παίζουν με παρέα, να αισθανθούν τη χαρά της περιπέτειας και τη γοητεία της ανακάλυψης και τελικά για να περάσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται τα πρωινά του Σαββάτου. Πολλές από αυτές τις εκδρομές, φέρνουν τα παιδιά κοντά στην παράδοση του κάθε προορισμού. Οι πιο πολλές εκδρομές περιέχουν την άθληση ως αναπόσπαστο μέρος. Όλες πάντως κινούνται με γνώμονα και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση με βιωματικό τρόπο. Τα παιδιά δε συνοδεύονται από τους γονείς αλλά από τους έμπειρους γυμναστές και συνεργάτες του σχολείου.

EKDROMES-1

Αναχώρηση και επιστροφή γίνεται στο σχολείο στο Περιστέρι.

Στα πλαίσια των αθλητικών – ψυχαγωγικών εξορμήσεων που οργανώνει η Σχολή Αυγουλέα- Λιναρδάτου, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου οργανωμένη ψυχαγωγική εξόρμηση στο Allou Fun Park/ Kidom , με το  ακόλουθο πρόγραμμα:

Έως 9.45 : Άφιξη των παιδιών στο Γυμνάσιο, Ελ. Βενιζέλου 112 – 114, Περιστέρι με ευθύνη των γονιών και αναχώρηση για ALLOU FUN PARK.

10.00-13.30 : Παιχνίδι στο KIDOM και στο ALLOU FUN PARK ( ανάλογα με την ηλικία ) υπό την επίβλεψη συνοδών – παιδαγωγών του σχολείου  (1:7 Α’ – Β΄ Δημοτικού 1:10 στις μεγαλύτερες τάξεις). Οι τάξεις Α’ , Β΄, Γ΄ δημοτικού πάνε στο ΚΙDOM ενώ οι Δ’ , Ε’ και ΣΤ’ στο AFP.

14.00 Επιστροφή στο σχολείο και παραλαβή των παιδιών από το Γυμνάσιο με ευθύνη των γονιών.

Το κόστος συμμετοχής είναι : 35 € (Γ΄ Δημοτικού-Γυμνάσιο), 40 € Α’ ,Β΄ Δημοτικού).

314960757_640

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό κι ίσως το δικό σας παιδάκι κερδίσει δωρεάν συμμετοχή στην εκδρομή της Σχολής Αυγουλέας – Λιναρδάτουστο Allou Fun Park/ Kidom το Σάββατο 12 Οκτωβρίου από τις 9:45 έως και τις 14:00 το μεσημέρι. Το δώρο απευθύνεται σε παίδι ηλικίας 7 έως 15 ετών.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου τις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό κι ίσως το δικό σας παιδάκι κερδίσει δωρεάν συμμετοχή στην εκδρομή της Σχολής Αυγουλέας – Λιναρδάτουστο Allou Fun Park/ Kidom το Σάββατο 12 Οκτωβρίου Σεπτεμβρίου από τις 9:45 έως και τις 14:00 το μεσημέρι. Το δώρο απευθύνεται σε παίδι ηλικίας 7 έως 15 ετών
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 76 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το τυχερό.

Ο τυχερός νικητής είναι:

Ευάγγελος Ντουμάζιος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.