Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδάκι κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι "Παί-ζωντας με τα χρώματα της Ίριδας" (29/3)

1 παιδάκι κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι "Παί-ζωντας με τα χρώματα της Ίριδας" (29/3)

mini Αφισάκι

Ένα τυχερό κορίτσι ή αγόρι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν το εργαστήρι: ‘’ΠΑΙ-ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ’’, που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Κάντε like στη σελίδα Kids Yoga Thessaloniki: https://www.facebook.com/KidsYogaThessaloniki?fref=ts και μείνετε συντονισμένοι για παρόμοιες δράσεις της πόλης.

Λίγα λόγια για το ‘’ΠΑΙ-ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ’’:
Ένα τρίωρο εργαστήρι, εμπνευσμένο από τα χρώματα της ίριδας και τα παιδιά!
Τα χρώματα υπάρχουν παντού γύρω μας, στη φύση, στα ρούχα, στους τοίχους του σπιτιού, στο φαγητό που τρώμε ακόμη και στη διάθεσή μας. Μέσα σ’ αυτήν τη συντροφιά θα συνειδητοποιήσουμε τα χρώματα στη ζωή μας και το ρόλο τους σ’ αυτήν!

Τα παιδιά σ’ αυτό το εργαστήρι θα παίξουν πολλά παιχνίδια: θεατρικά παιχνίδια, δραστηριότητες ετοιμότητας και παρατηρητικότητας-ατομικές ή ομαδικές (χωρίς κανένα στοιχείο ανταγωνισμού), θα ζωγραφίσουν παρατηρώντας τη σχέση τους με το κάθε χρώμα και μαθαίνοντας γι’ αυτά, θα φάνε ένα ειδικά σχεδιασμένο-πολύχρωμο γεύμα και θα μάθουν για τις ιδιότητες που έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά ανάλογα με το χρώμα τους υιοθετώντας παράλληλα μια συνειδητή και χαρούμενη σχέση με τη σωστή διατροφή.  Επίσης, θα ασκηθούν μέσω της παιδικής yoga και της partner yoga σε μια ξεχωριστά χρωματιστή πρακτική. Τέλος θα φτιάξουν τα δικά τους σπιτικά-φυσικά χρώματα για να συνεχιστεί η διασκέδαση και στο σπίτι.
Ελάτε με άδεια χέρια γιατί θα φύγετε με γεμάτα! Το μόνο που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά είναι άνετα ρούχα και αυγοθήκες (τουλάχιστον 7) τα υπόλοιπα τα έχουμε κανονίσει εμείς για εσάς και τα παιδιά σας!
Κλείνοντας το εργαστήρι αυτό, υπάρχει κι ένα δώρο για μικρούς και μεγάλους. Δεν ξεχνάμε τους γονείς και τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, έτσι προσφέρεται δωρεάν μια χαλάρωση στην όμορφη συντροφιά των παιδιών και των γονιών.
Η κλήρωση θα γίνει στις 21 Μαρτίου 2014.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Μαρτίου 17:30-20:30 στο:
Μαγικό Αερόστατο
Μορκεντάου 5, Κέντρο Θεσσαλονίκης
+30 2313  025  119
info@magiko-aerostato.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν το εργαστήρι: ‘’ΠΑΙ-ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ’’, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 21 Μαρτίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν το εργαστήρι: ‘’ΠΑΙ-ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ’’, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 70 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι:

Μάγδα Γαλιώτου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.