Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδάκι κερδίζει μια σειρά των CD βιβλίων Fun Books και άλλα 10 κερδίζουν δωρεάν συνδρομή για το funtwothree.com

1 παιδάκι κερδίζει μια σειρά των CD βιβλίων Fun Books και άλλα 10 κερδίζουν δωρεάν συνδρομή για το funtwothree.com

a.funBooks5Covers(ventalia)Η Feelgood Records εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το FunTwoThree.com, την «Παιδική ζώνη του Ίντερνετ», κυκλοφορώντας μια νέα σειρά από εκπαιδευτικές παιδικές εκδόσεις, σε χαμηλή τιμή.

Τα Fun Books απευθύνονται σε παιδιά έως 7 ετών, έχοντας σαν στόχο να τα φέρουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής. Για πρώτη φορά, παιδιά και γονείς μπορούν να απολαύσουν συγκεντρωμένα περισσότερα από 100 παιδικά και παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια και, παράλληλα, να ανακαλύψουν τις σπουδαίες μελωδίες και τους πρωταγωνιστές  της κλασικής μουσικής. Κάθε τίτλος της σειράς είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα, περιέχοντας ένα βιβλίο 32 σελίδων και ένα CD με τραγούδια ή μουσικά θέματα. Στις τρεις πρώτες εκδόσεις, η βραβευμένη Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου ερμηνεύει τα πιο γνωστά παιδικά και παραδοσιακά τραγούδια. Τα CDs περιλαμβάνουν επιπλέον καραόκε εκτελέσεις, ενώ τα βιβλία περιέχουν εικονογραφημένους τους στίχους των τραγουδιών.

b.funBooks5Covers(pyramid)Στις υπόλοιπες δύο εκδόσεις, τα παιδιά μαθαίνουν βασικές πληροφορίες για το Μπαλέτο και το Πιάνο, με τη συνοδεία κλασικής μουσικής από την Moscow International Symphony Orchestra και δεξιοτέχνες μουσικούς.

fun3To FunTwoThree.com είναι η παιδική ζώνη του ίντερνετ. Ένας μαγικός κόσμος σχεδιασμένος ειδικά για παιδιά 2-7 ετών με παιχνίδια, ιστορίες, Καραγκιόζη, βίντεο και πολλά άλλα.για να αισθάνεστε σίγουροι για τις ώρες που περνούν τα παιδιά σας στο ίντερνετ. Τα παιδιά μπορούν να πλοηγηθούν μόνα τους σε αυτόν, αφού ακούν ήχους και εντολές, ενώ παίζουν.

 Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είναι το δικό σας παιδάκι αυτό που θα κερδίσει μια σειρά CD βιβλίων Fun Books ή ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομή για το FunTwoThree.com.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδάκι αυτό που θα κερδίσει μια σειρά CD βιβλίων Fun Books ή ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομή για το FunTwoThree.com.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 24η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr, http://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 879 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

για τη σειρά των CD βιβλίων Fun Books

1. Μαίρη Καραμπάτση

για τη δωρεάν συνδρομή για το funtwothree.com

2.Χρύσα Βεΐζη

3. Αθανασιάδου Μαρία-Ελένη

4.Γιώργος Σιαβελής

5. Ιωάννα Γιαγή

6. Γιάννης Τσινάβος

7. Αμπατζόγλου Ιωάννα

8. Νάγια Μποέμη

9.Έλλη Πετσανίδου

10. Θάνος Μπιλάλης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.