Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδάκι κερδίζει το "Πρώτο του Clempad" προσφορά της AS Company

1 παιδάκι κερδίζει το "Πρώτο του Clempad" προσφορά της AS Company

myfirst_prodotto_GRΤα παιδιά λατρεύουν την τεχνολογία και πλέον εξοικειώνονται μαζί της από πολύ μικρή ηλικία. Και επειδή για τους περισσότερους από εμάς είναι κάτι που δεν μπορούμε να τους αρνηθούμε, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε συσκευές κατάλληλες για την ηλικία τους.

“Το πρώτο μου Clempad”, είναι ένα ιδανικό tablet για τη μαθησιακή ανάπτυξη των παιδιών, με εκπαιδευτικές εφαρμογές στα ελληνικά και ευκολία στη χρήση, ενώ προσφέρει ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, και στο χρόνο που θα προεπιλέξετε εσείς! Είναι ένα κανονικό tablet, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, καθώς απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 3 ετών! Έχει ένα υπέροχο Ελληνικό γραφικό περιβάλλον φιλικό σε παιδιά και ειδική κατασκευή με anti-shock υλικό για αντοχή στις πτώσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του «Πρώτου μου Clempad» είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της συσκευής, μέσω της ειδικής εφαρμογής Planet Clementoni που εγκαθιστάτε στο δικό σας tablet ή στο κινητό σας, παρέχοντας πλήρη απομακρυσμένο γονικό έλεγχο, για να ελέγχετε την πρόοδό του και να επιλέγετε εσείς τις σελίδες και τις εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιήσει το παιδί σας.

My first bimbi

“Το πρώτο μου Clempad”, αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης στα χέρια των παιδιών σας και εσείς είστε πάντα ήσυχοι για τις σελίδες στις οποίες μπαίνει και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί.

Και μη ξεχνάτε, με λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2, Kit Kat είναι ένα κανονικό Tablet και για ενήλικες!

Τεχνικές Προδιαγραφές

Επεξεργαστής: Rockchip Dual Core CPU 1.6 GHz. RAM 512 MB DDR3
Οθόνη πολλαπλής αφής 7" LCD, 800x480 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη Flash 4 GB
Ενσωματωμένο Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
Θύρα Micro USB 2.0  και υποδοχή ακουστικών
Υποδοχή για κάρτα micro SD έως 32GB
Κάμερα 2.0 Mpx
Λειτουργικό Σύστημα: Android TM 4.4.2, KitKat®
Ενσωματωμένο μικρόφωνο/Ηχείο
Επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων
Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 2500mAh.

AS LOGO CMYK

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι το "Πρώτο του Clempad" προσφορά της AS Company.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι το "Πρώτο του Clempad" προσφορά της AS Company.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 4.018 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Παναγιώτης Βελεντζάς

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.