Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδάκι κερδίζει το θεματικό πάρτι της αρεσκείας του από τις paixnidosyntages.gr

1 παιδάκι κερδίζει το θεματικό πάρτι της αρεσκείας του από τις paixnidosyntages.gr

Θέλετε να διοργανώσετε το πιο διασκεδαστικό, πρωτότυπο και ωφέλιμο πάρτι για το παιδί σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις Παιχνιδοσυνταγές! Ανακαλύψτε μία ξεχωριστή κατηγορία κατά αποκλειστικότητα : τα Θεματικά- Παιδαγωγικά Πάρτι.  Οι "Παιχνιδοσυνταγές" έχουν τη συνταγή για το καλύτερο και πιο επιτυχημένο πάρτυ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το θέμα που του αρέσει και να είστε σίγουροι πως οι "Παιχνιδοσυνταγές" θα φροντίσουν να οργανώσουν το πιο αξέχαστο πάρτυ για εσάς!

Τι είναι αυτό που κάνει τις "Παιχνιδοσυνταγές" ξεχωριστές;

Οι Παιχνιδοσυνταγές, είναι ποιοτικές εμπειρίες παιδικής διασκέδασης, καθώς στοχεύουν στην πραγματική ψυχαγωγία και όχι στη απλή απασχόληση ομάδων. Λειτουργούν με γνώμονα το παιδί. Είναι ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στις ανάγκες τις ομάδας με την οποία δουλεύουν. Δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια και αυτή η αρχή, διαπερνά την σκοποθεσία, την μεθοδολογία, το προσωπικό το οποίο επιλέγουν, τα υλικά και τους τρόπους υλοποίησης.

Προσφέρουν:

 • 3ωρο διαδραστικό πρόγραμμα
 • Ποικίλη θεματολογία
 • Πρωτότυπα χειροποίητα εκπ/κά παιχνίδια
 • Παραμυθένια σκηνικά, διαφορετικά για κάθε θεματικό πάρτι
 • Ασυναγώνιστη εμπειρία
 • Καλή επένδυση χρημάτων

Το υλικό  είναι σχεδιασμένο και μπορεί να απασχολήσει δημιουργικά παιδάκια ηλικίας 4-10 ετών. Παιδιά μικρότερα των 3,5 ετών συνιστούμε να συμμετέχουν, απαραίτητα με συνοδεία γονέα, καθώς πέρα του ότι γνωστικά οι δραστηριότητες είναι ανώτερης δυσκολίας, σε αρκετά παιχνίδια περιέχονται μικρά κομμάτια. Επιπλέον τα σκηνικά  έχουν ένα σχετικό βάρος γι αυτό και τα παιδιά θα πρέπει να έχουν αναπτύξει στοιχειωδώς την αίσθηση του κινδύνου. Οι δύο εμψυχωτές των εκδηλώσεων είναι στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η κάθε εκδήλωσή 45′ νωρίτερα προκειμένου να τον μεταμορφώσουν, στήνοντας σκηνικά και παιχνίδια, να προετοιμάσουν το κλίμα και να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των παιδιών.

Μέσα από ποικιλία δραστηριοτήτων, σκηνικών και υλικών, με σεβασμό στις ανάγκες της κάθε ομάδας, τα παιδιά διασκεδάζουν με τους φίλους τους ενώ παράλληλα, αξιοποιούν την νοημοσύνη , την δημιουργική τους φαντασία, εξασκούν δεξιότητες μαθαίνουν να συνεργάζονται έχοντας ως μέσον το παιχνίδι! Γιατί τα παιδιά, όταν παίζουν…εξερευνούν ενεργητικά το περιβάλλον,επιλύουν πραγματικά προβλήματα που έχουν νόημα για τα ίδιακαι συνυπάρχουν με τους άλλους. Μαθαίνουν δηλαδή την ίδια τη ζωή.

18335748062_409bd8db3d_k

Για τους νέους γονείς, όπου αναζητούν την ποιότητα στην παιδική διασκέδαση το infokids.gr σε συνεργασία με τις Παιχνιδοσυνταγές οργανώνουν τον πιο φανταστικό και πρωτότυπο διαγωνισμό. Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και κάντε το όνειρό του πραγματικότητα!  Οι "Παιχνιδοσυνταγές" διατηρούν το δικαίωμα να σταματήσουν κάποιο θέμα εάν αυτό δεν έχει την επιθυμητή ζήτηση ή να υλοποιήσουν κάποιο νέο θέμα.

12688180_1736836613217783_3981721082505166422_n

Παιχνιδοσυνταγές
6946063345
partypaixnidosyntages@gmail.com

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε για το παιδάκι σας ένα Θεματικό -παιδαγωνικό πάρτι 3ωρης διάρκειας προσφορά των Παιχνιδοσυνταγών(Paixnidosyntages.gr). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας, αλλά το πάρτι θα γίνει εντός Αθηνών και θα πρέπει να υλοποιηθεί εντός τριμήνου από την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού. To 3ωρο θεματικό πάρτυ αφορά ηλικίες από 4-9 ετών, ομάδες μέχρι 25 όπου αναλαμβάνουν δύο εμψυχωτές και θα γίνει σε εσωτερικό χώρο. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί εξωτερικό χώρο θα πρέπει να επικοινωνήσει με το δωροθέτη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε για το παιδάκι σας ένα Θεματικό -παιδαγωνικό πάρτι 3ωρης διάρκειας προσφορά των Παιχνιδοσυνταγών(Paixnidosyntages.gr). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας, αλλά το πάρτι θα γίνει εντός Αθηνών και θα πρέπει να υλοποιηθεί εντός τριμήνου από την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού.To 3ωρο θεματικό πάρτυ αφορά ηλικίες από 4-9 ετών, ομάδες μέχρι 25 όπου αναλαμβάνουν 2 εμψυχωτές και θα γίνει σε εσωτερικό χώρο. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί εξωτερικό χώρο θα πρέπει να επικοινωνήσει με το δωροθέτη.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 4η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.gr,www.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Λευτέρης Πέτρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter