Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδάκι κερδίζει τρεις μήνες δωρεάν προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers στη Θεσσαλονίκη

1 παιδάκι κερδίζει τρεις μήνες δωρεάν προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers στη Θεσσαλονίκη

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν σωστά τους κανόνες του ποδοσφαίρου και να καταλάβουν ότι πρέπει να το αντιμετωπίζουν κυρίως ως παιχνίδι και διασκέδαση!!! Όλα αυτά με την χρήση μεθόδων που προάγουν την κοινωνικοποίηση και το ομαδικό πνεύμα, καθώς και την ισορροπία μεταξύ της ανάπτυξης του σώματος και του πνεύματος. Ιδρυτής (και Πρόεδρος) είναι ο οικονομολόγος κ. Ιωάννης Μαλέογλου, ενώ υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος είναι ο κ. Ηλίας Παπαθανασίου, γυμναστής - φυσικοθεραπευτής.

12357011_1748736005340707_996172275065932747_o

Η «ομάδα» μας ενισχύεται και από επιστημονικούς συνεργάτες την διατροφολόγο - διαιτολόγο κα Μαρία Μπασκίνη και την κοινωνική λειτουργό κα Πετρούλα Καλαϊτζή. Φιλοξενούμαστε στις εγκαταστάσεις Athletic Park Επίσκυρο στην περιοχή της Πυλαίας (έναντι PAOK Sports Arena), όπου διεξάγονται τόσο οι προπονήσεις, όσο και οι αγώνες.

12370818_1748736038674037_1233750904274805040_o

12182828_1734860086728299_8405620314056090751_o
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers
Παπάφη 133, Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης
6937 200 024 (κ. Μαλέογλου)
info@strikers.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε για το παιδάκι σας ηλικίας, αγοράκι ή κοριτσάκι ηλικίας 6 έως 9 ετών, τρεις μήνες δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα το δώρο αφορά μια δωρεάν αναγνωριστική προπόνηση και τρεις μήνες δωρεάν προπονήσεις για εκμάθηση ποδοσφαίρου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε για το παιδάκι σας ηλικίας, αγοράκι ή κοριτσάκι ηλικίας 6 έως 9 ετών, τρεις μήνες δωρεάν εκμάθηση ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα το δώρο αφορά μια δωρεάν αναγνωριστική προπόνηση και τρεις μήνες δωρεάν προπονήσεις για εκμάθηση ποδοσφαίρου.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 5η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 106 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Νίκος Κούτσιος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.