Αρχική Διαγωνισμοί 1 παιδί κερδίζει 1 θέση στην α΄κατασκηνωτική περίοδο του Green Camp (19/6 έως 11/7) αξίας 630 ευρώ

1 παιδί κερδίζει 1 θέση στην α΄κατασκηνωτική περίοδο του Green Camp (19/6 έως 11/7) αξίας 630 ευρώ

photo1

Σε μία χρυσαφένια παραλία της Ηλείας, στα Λεχαινά, σε απόσταση 270 χλμ. από την Αθήνα και 55 χλμ από την Πάτρα, σε περιφραγμένο χώρο 55 στρεμμάτων βρίσκεται το Green Camp, η Πράσινη Κατασκήνωση.

Η κατασκήνωση λειτουργεί από το 1995 και από τότε χιλιάδες παιδιά και γονείς την έχουν επιλέξει και εμπιστευτεί για τη συνέπεια, το ήθος και κυρίως την αγάπη μας για το παιδί.

Φέτος, η κατασκήνωση Green Camp, σε συνεργασία με το infokids.gr προσφέρουν σε ένα παιδί τη δυνατότητα να περάσει ονειρεμένες διακοπές στην Πράσινη Κατασκήνωση.

3

Πρόκειται για μια σύγχρονη παιδική εξοχή, με πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Εδώ, στόχος είναι η ανάπτυξη της προσωπικότητάς του παιδιού μέσα από την ομαδική ζωή, την άθληση, την ψυχαγωγία.

Τα παιδιά ζουν για 22 ημέρες ξέγνοιαστα και με ασφάλεια σε ένα χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις. Βιώνουν ένα πρόγραμμα με πολλές αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που τα βοηθάει να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα και να αποκτήσουν αυτονομία, αυτοπεποίθηση, κοινωνικότητα και υπευθυνότητα.

9

Η στελέχωση του Green Camp γίνεται από άτομα ειδικά εκπαιδευμένα που κυρίως όμως τα διακρίνει η αγάπη τους για το παιδί.

Το βοηθούν να προσαρμοστεί στο χώρο και στο πρόγραμμα, το εμψυχώνουν να συμμετέχει στις δραστηριότητες και έτσι μέσα από το παιχνίδι η ζωή στο Green Camp γίνεται μία παιδαγωγική διαδικασία.

New!!! Μικροί chef εν δράσει

Στις 27, 28, 29 και 30 Ιουνίου στην πράσινη κατασκήνωση Green Camp φοράμε ποδιές, σκούφους και μαγειρεύουμε με τη Φανή Μπατσινοπούλου (από τα Γλύκαμαγειρέματα) υπεύθυνη παιδικής μαγειρικής δραστηριότητας (μαγειρική επίβλεψη στο junior master chef).

Θα ζυμώσουμε, θα ανακατέψουμε, θα ψήσουμε, θα στολίσουμε και την Κυριακή 30 Ιουνίου στο επισκεπτήριο θα κεράσουμε τους γονείς τα μαγειρέματά μας!!!!!

8

5

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαϊου, στις 15.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr εξασφάλισε και προσφέρει σε 1 παιδί ονειρεμένες διακοπές στην παραλία των Λεχαινών Ηλείας, στην πανέμορφη κατασκήνωση Green Camp.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 632 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Χριστίνα Σωτηρίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.