Αρχική Διαγωνισμοί 1 τυχερή αναγνώστρια κερδίζει υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και κομμωτικής για την Γιορτή της Μητέρας από το Get Nailed!

1 τυχερή αναγνώστρια κερδίζει υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και κομμωτικής για την Γιορτή της Μητέρας από το Get Nailed!

10951154_357486861110858_2038172110122314266_nΣε ποια γυναίκα δεν αρέσει να έχει περιποιημένα και καλοσχηματισμένα νύχια τόσο στα δάχτυλα των χεριών όσο και στα πόδια; Τώρα που ο καιρός κινείται σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και έχουμε αρχίσει να φοράμε σανδαλάκια και μπαλαρίνες θέλουμε να κλέβουμε την παράσταση όχι μόνο με τα αξεσουάρ μας αλλά και με το προσεγμένο και εντυπωσιακό μανικιούρ και πεντικιούρ μας. Ως γνήσιος προπομπός του καλοκαιριού, η άνοιξη μας επιτρέπει να συνδυάσουμε έντονα χρώματα για ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα. Εμείς λοιπόν ενόψει της Γιορτής της Μητέρας θέλουμε να κάνουμε ένα ιδιαίτερο δώρο ομορφιάς σε μια από τις αναγνώστριες μας στον αγαπημένο μας παράδεισο της γυναικείας περιποίησης το Get Nailed.

10392470_355233351336209_7755516820645146452_n

Πρόκειται για το πιο μοντέρνο και άκρως design Nail Bar της πόλης που έχει βαλθεί να κάνει την γυναικεία περιποίηση μια προσιτή υπηρεσία που όλες μπορούμε να την χαρούμε!

10923539_332560966936781_1061006738503785987_n

Η Καρολίνα και η Φωτεινή δημιούργησαν έναν φανταστικό χώρο στον οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ταυτόχρονα μια ξεχωριστή εμπειρία!Θα σε καλωσορίσουν συνήθως με κάποιο cupcake ή cookies, θα κουβεντιάσουν μαζί σου, θα σου προτείνουν ιδέες, θα σε βοηθήσουν να κάνεις την σωστή επιλογή και σίγουρα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις!

10991169_341421242717420_7097849324597495533_n

Μπορείς να κάνεις τα συνηθισμένα (και απαραίτητα) όπως απλό ή ημιμόνιμο μανικιούρ – πεντικιούρ, χτένισμα, αποτρίχωση άνω χείλους, φρυδιών, μακιγιάζ αλλά και να δοκιμάσεις το πρωτοποριακό ίσιωμα με ατμό με το SteamPod της L’Oréal ή να αγοράσεις flash και cuticle tattoos που είναι η τελευταία τάση στο Hollywood!

10428611_351614191698125_1798386258379321421_n

Mια επίσκεψη στο Get Nailed θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι την περιποίησή σας και σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι!

996069_191882141004665_649191733_n
Get Nailed
Θεσσαλονίκης 31, Γέρακας
2106047370

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και κομμωτικής για την Γιορτή της Μητέρας από το Get Nailed. Η ισχύς του δώρου είναι μέχρι ένα μήνα από τη λήξη του διαγωνισμού.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και κομμωτικής για την Γιορτή της Μητέρας από το Get Nailed. Η ισχύς του δώρου είναι μέχρι ένα μήνα από τη λήξη του διαγωνισμού..
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 686 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Λίτσα Γκοτζιά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.