Αρχική Διαγωνισμοί 1 τυχερό παιδακι κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τεχνολογίας και πληροφορικής "Γνωριμία με τον προγραμματισμό" της Codify αξίας 120€

1 τυχερό παιδακι κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τεχνολογίας και πληροφορικής "Γνωριμία με τον προγραμματισμό" της Codify αξίας 120€

Flyer_Chalandri (1)Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την Codify, μια νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα για παιδιά. Στόχος των προγραμμάτων είναι να αποκτήσουν τα παιδιά τις πρώτες τεχνολογικές γνώσεις και δεξιότητες και να προσεγγίσουν την τεχνολογία από την πλευρά της δημιουργίας και όχι της απλής χρήσης. Να απομυθοποιήσουν τον κόσμο της και να διαπιστώσουν ότι μπορούν όχι μόνο να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή ή να παίξουν ένα παιχνίδι, αλλά να φτιάξουν τα δικά τους!

SAM_0790

Μέσα από τα προγράμματα της Codify, τα παιδιά πέρα από τις γνώσεις που αποκτούν, αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους και καλλιεργούν σημαντικές δεξιότητες, όπως η ικανότητα ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων, η διαχείριση χρόνου, η επικοινωνία και η ομαδικότητα. Η εξοικείωση με την δημιουργική πλευρά της τεχνολογίας τα βοηθά στο να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν πιο εύκολα και τους ενδεχόμενους κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν.

SAM_0794

Τα προγράμματα της Codify αποτελούν μια ευχάριστη αλλά και πολύ χρήσιμη εμπειρία την οποία μπορούν οι γονείς να προσφέρουν στα παιδιά ώστε να αποκτήσουν διασκεδάζοντας σημαντικά εφόδια για το μέλλον τους!

Ο 3ος κύκλος του προγράμματος «Γνωριμία με τον προγραμματισμό», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά 5ης ,6ηςΔημοτικού καθώς και 1ης Γυμνασίου θα διεξαχθεί στην περιοχή του Χαλανδρίου και πιο συγκεκριμένα σε συνεργασία με το 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου, Αριστοτέλους 42, Χαλάνδρι. Το πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια 12 ώρες και θα διεξαχθεί τα Σάββατα 16 & 23 Μαΐου καθώς και 6 & 13 Ιουνίου. Το ωράριο θα είναι 10:00-13:00.

Ενδεικτικό περιεχόμενο προγράμματος:
 •  Η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας
 •  Σύντομη ιστορία υπολογιστικών μηχανών και υπολογιστών
 •  Η ανατομία ενός υπολογιστή (παρουσίαση υπολογιστή τύπου raspberry pi)
 •  Εισαγωγή στη λογική σκέψη και τον προγραμματισμό. Ο κώδικας επικοινωνίας με τους υπολογιστές.
 •  Εκμάθηση βασικών εννοιών προγραμματισμού (μεταβλητές, τύποι δεδομένων, αποφάσεις υπό συνθήκη, επαναλήψεις κλπ.)
 •  Εκμάθηση περιβάλλοντος προγραμματισμού Scratch
 •  Και πολλή πρακτική εξάσκηση! Προγραμματισμός σε Scratch, χρήση αισθητήρων με Picoboards, προγραμματισμός robots κ.α. Τα παιδιά θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να συνεργαστούν και να φτιάξουν το δικό τους παιχνίδι που θα μπορεί να αλληλεπιδρά με το φυσικό κόσμο (ήχο, φως κλπ.)

Logo_curves

www.codify.gr

211-800-7115

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το παιδάκι σας  δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τεχνολογίας και πληροφορικής "Γνωριμία με τον προγραμματισμό" της Codify αξίας 120€  που θα λάβει χώρα στο 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου, Αριστοτέλους 42, Χαλάνδρι. Το εργαστήρι  απευθύνεται σε παιδιά 5ης ,6ηςΔημοτικού καθώς και 1ης Γυμνασίου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 12 Μαίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το παιδάκι σας  δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τεχνολογίας και πληροφορικής "Γνωριμία με τον προγραμματισμό" της Codify αξίας 120€  που θα λάβει χώρα στο 1ο Συνεταιριστικό Φροντιστήριο Χαλανδρίου, Αριστοτέλους 42, Χαλάνδρι. Το εργαστήρι  απευθύνεται σε παιδιά 5ης ,6ηςΔημοτικού καθώς και 1ης Γυμνασίου..
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 12η Μαίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 132 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο :

Άρης Ξάνθης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.