Αρχική Διαγωνισμοί 1 τυχερός αναγνώστης κερδίζει ένα καθεσάκι σκαμπό με ανταλλακτικά σακουλάκια δώρο προσφορά από το Kathesaki.gr

1 τυχερός αναγνώστης κερδίζει ένα καθεσάκι σκαμπό με ανταλλακτικά σακουλάκια δώρο προσφορά από το Kathesaki.gr

Το Καθεσάκι είναι το απόλυτο gadget που κάθε μαμά έχει απαραιτήτως στην τσάντα για τη βόλτα του παιδιού καθώς είναι ο σύμμαχος  και ο πιστός βοηθός της όταν έρθει η άβολη και ταυτόχρονα επιτακτική στιγμή να πάει το παιδί τουαλέτα. Το Καθεσάκι, είναι το «μαγικό» γιο-γιο που διπλώνει και ξεδιπλώνει, χωράει παντού,  εμφανίζεται και εξαφανίζεται στο λεπτό έχοντας όμως επιτελέσει στον απόλυτο βαθμό τον σκοπό του, να βοηθήσει το παιδί να πάει τουαλέτα εύκολα και γρήγορα όταν είναι εκτός σπιτιού.

10672388_926351527393192_314022707581070296_n

Ελαφρύ και άκρως χρηστικό, είναι ένα πλήρως ανακυκλώσιμο γιο-γιο το οποίο έχει δοκιμαστεί με επιτυχία από παιδιά ηλικίας 2 έως 7 ετών στις πιο αντίξοες συνθήκες και στις πιο προβληματικές περιοχές. Είναι φτιαγμένο από χαρτόνι, διπλώνει σε μέγεθος Α4, είναι ελληνικής κατασκευής και φυλάσσεται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε τσάντα κι αν έχετε. Οι γονείς μόλις το γνωρίσουν δεν το αποχωρίζονται καθώς τους «λύνει» τα χέρια για ένα ζήτημα φλέγον όταν έχεις μικρά παιδιά.

10952412_998141766880834_1217743159785851774_n

10 δευτερόλεπτα αρκούν για να ξεδιπλώσετε το Καθεσάκι και να το τοποθετήσετε στην κοντινή τουαλέτα χωρίς να μπλέξετε με την σπαστική διαδικασία να το συναρμολογήσετε και να το στήσετε την ώρα που το παιδί ζητά επίμονα να ανακουφιστεί. Στα συν της επιλογής σίγουρα εντάσσεται το γεγονός ότι δεν απαιτεί καθάρισμα, είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικό, ενώ η προσαρμοστικότητά του είναι τέτοια που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους.  Χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με ανταλλακτικά σακουλάκια μιας χρήσης και η επίβλεψη από ενήλικα ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες κρίνεται απαραίτητη.

k-img-06_2

Η έμπνευση και η υλοποίησή του ανήκει σε μια μαμά που ένα ωραίο καλοκαιρινό βράδυ στην Πύλο έζησε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες των παιδιών να πάνε τουαλέτα σε χώρο εκτός σπιτιού. Η ίδια λέει: «Η γνωστή φράση σε όλους τους απανταχού γονείς «μαμά κακάάάά΄» ακούστηκε τόσες πολλές φορές εκείνη την βραδιά όπου δεν θυμάμαι τι φάγαμε και αν φάγαμε τελικά. Το μόνο που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ανακουφιστούν …Έμεινα νηστική …Με έπιασε η μέση μου …Κατάβρεξα τα πόδια μου (…φυσικά!)». Ετσι λοιπόν ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει ένα καθικάκι που να είναι εύχρηστο πανάλαφρο και δεν πιάνει χώρο. Το Καθεσάκι είναι πραγματικότητα …και η φράση μαμά κακάάάά παύει να δημιουργεί πανικό!

10593205_926325480729130_3137421969845736554_n

καθεσάκι
Σάμου 5
Γλυκά Νερά 15354
213 0339455
info@kathesaki.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα καθεσάκι σκαμπό με ανταλλακτικά σακουλάκια δώρο προσφορά από το Kathesaki.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα καθεσάκι σκαμπό με ανταλλακτικά σακουλάκια δώρο προσφορά από το Kathesaki.gr.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 5η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.103 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η


Ανδριανή Δάρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.