1 τυχερός αναγνώστης κερδίζει μια δωροεπιταγή 50€ για αγορά παιδικών ρούχων

Η βάπτιση του μωρού μας, για όσους τουλάχιστον αγαπάμε τα έθιμα, αποτελεί κορυφαία στιγμή που αξίζει να επενδυθεί με τα πια φωτεινά χρώματα –και τα πιο πολυτελή υφάσματα, θα προσθέσουμε εμείς!

Το δε τιμώμενο πρόσωπο οφείλει να είναι και αυτό που θα κλέψει την παράσταση, οπότε το σύνολο που θα του φορέσουμε, μετά την βάπτιση, πρέπει να είναι αντάξιο της μεγάλης αυτής γιορτής.

Στην περίπτωση αυτή, ένας είναι ο online κατάλογος που έχει νόημα να «ξεφυλλίσετε» καθώς μόνο εκεί θα βρείτε την τελευταία λέξη της μόδας, με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, και φοβερή ποικιλία που ανταποκρίνεται σε κάθε στιλ: Το Vaptisi-Online.gr, το μεγαλύτερο e-shop Βαπτιστικών στην Ελλάδα.

Μετάξι, τούλι, σατέν και δαντέλα μπορούν να φορέσουν οι μικρές κυρίες και να λάμψουν μέσα στα ρομαντικά τους φορέματα. Για τους μικρούς κυρίους προτείνονται μοντέρνες εμφανίσεις, που χαρίζουν κομψότητα και φινέτσα. Άνετα κοστούμια, τζιν παντελόνια, λινά και βαμβακερά πουκάμισα, όμορφα γιλέκα καθώς και τιράντες, είναι ιδανικά για την ξεχωριστή αυτή περίσταση.

Στο Vaptisi-Online.gr, εκτός από υπέροχα βαφτιστικά που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και την άνεση με την αξεπέραστη ποιότητα σε υφάσματα, θα βρείτε και μια πλούσια γκάμα  από λαμπάδες, κουτιά βάπτισης, σετ λαδόπανα,  λαδοκούτια και ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Vaptisi-Online.gr

16ης Οκτωβρίου 17, Κατερίνη

23510 31833

Tο δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια δωροεπιταγή 50€ για αγορά παιδικών ρούχων από το Vaptisi-Online.gr.

Πώς θα κερδίσετε τη δωροεπιταγή 50€ από το Vaptisi-Online.gr:

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την 07/08/ 2020 στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια δωροεπιταγή 50€ για αγορά παιδικών ρούχων από το Vaptisi-Online.gr.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 07/08/2020 θα διεξαχθεί από το infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας στα γραφεία του Infokids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην infokids.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθρογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η infokids.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την infokids.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην infokids.gr για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού εκτός Αθηνών συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Έλενα Μουστάκα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.