Αρχική Διαγωνισμοί 1 τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει μια τσάντα γεμάτη με τα απαραίτητα εργαλεία και τους σπόρους για τον κήπο από την Praktiker

1 τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει μια τσάντα γεμάτη με τα απαραίτητα εργαλεία και τους σπόρους για τον κήπο από την Praktiker

valte-greenΘέλετε να ζήσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου σε ένα εξίσου όμορφο περιβάλλον φτιαγμένο από εσάς; Τα καταστήματα Praktiker, Νούμερο 1 προορισμός για είδη κήπου και βεράντας στη χώρα μας, μοιράζονται μαζί σας έναν πλήρη κατάλογο κήπου με όλα τα προϊόντα που χρειάζεται κανείς για να φτιάξει έναν υπέροχο κήπο ή να εξοπλίσει τη βεράντα του και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η κηπουρική αποτελεί αγαπημένο χόμπι που κερδίζει όλο και περισσότερους επίδοξους κηπουρούς, οι οποίοι έλκονται από την ομορφιά ενός ανθισμένου κήπου, την επαφή με την φύση και φυσικά τη χαλάρωση που νιώθουν όταν φροντίζουν τα αγαπημένα τους φυτά ή όταν απολαμβάνουν τη βεράντα τους διακοσμημένη από τους ίδιους, ώστε να αποτελεί ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ξεκούρασης.

press gifts

Μελέτες εξάλλου έχουν δείξει ότι όσοι ασχολούνται συστηματικά με την κηπουρική παρουσιάζουν σημαντικές μειώσεις στα επίπεδα του στρες και μεγάλη βελτίωση της διάθεσής τους, ενώ σύμφωνα με ειδικούς τα φρούτα και τα λαχανικά που καλλιεργούμε μόνοι μας είναι ό,τι πιο υγιεινό μπορούμε να φάμε και παράλληλα η διαδικασία της καλλιέργειας και η ικανοποίηση που νιώθουμε καταπραΰνουν το άγχος της καθημερινότητας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, τα Praktiker υποδέχονται μαζί σας την άνοιξη και σας βοηθούν να γίνετε οι πιο εξοπλισμένοι κηπουροί, προσφέροντάς σας την πιο μεγάλη γκάμα από προϊόντα για τον κήπο και τη βεράντα από τις εξής κατηγορίες:

Έπιπλα κήπου και βεράντας (πλήρως ανανεωμένη γκάμα, νέα σχέδια και υλικά)

Εργαλεία κήπου (χειρός, μηχανήματα, πλυστικά)

Είδη Ποτίσματος (εμπλουτισμένη γκάμα & νέα συνεργασία με την Claber)

Ξυλεία κήπου (ανανεωμένη γκάμα αυξημένη κατά 25%)

tips-buying-seeds-main (1)

Γλάστρες (νέα σχέδια, ποικιλία χρωμάτων)

Φυτά

Διακόσμηση κήπου

Φωτιστικά

Είδη αποθήκευσης (ντουλάπες εξωτερικού χώρου, σπιτάκια κήπου, κλπ)

Πισίνες & αξεσουάρ

Αλλά και μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα ποδηλάτων που περιλαμβάνει ποδήλατα πόλης και βουνού για όλες τις ηλικίες

GardenCatalogueCover

Ταυτόχρονα τα Praktiker προσφέρουν δωρεάν παράδοση για αγορές σε είδη κήπου από €149, ενώ σας συμβουλεύουν εύκολα και γρήγορα με ιδέες και μυστικά για να δημιουργείτε και να συντηρείτε το δικό σας κήπο, να τον ποτίζετε σωστά αλλά και να τον περιφράζετε, ενώ σας καλούν να διαπιστώσετε πόσο ικανός κηπουρός είστε μέσα από διασκεδαστικά video & quiz!Ταυτόχρονα, παρέχονται πρακτικές συμβουλές & ιδέες, έξυπνες προτάσεις & ολοκληρωμένες λύσεις για τις καθημερινές εργασίες σας, για απλές κατασκευές ή επισκευές, ή για τη διακόσμηση της βεράντας σας. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε ή να ανανεώσετε τον δικό σας μικρό παράδεισο μέσα ή έξω από το σπίτι σας, εύκολα και οικονομικά στα 14 καταστήματα Praktiker και στο www.praktiker.gr.

praktiker-θέσεις-εργασίας

Ας γνωρίσουμε την Praktiker Hellas

H Praktiker Hellas, μέλος της καναδικής Fairfax Financial Holdings Limited, αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, με συνολική έκταση καταστημάτων 87.000 τ.μ., 50.000 προϊόντα, και με περισσότερους από 6.000.000 πελάτες ετησίως. Από το 1991, προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πρωτοποριακές ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους, στα 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.praktiker.gr. Με εξειδίκευση στον κλάδο των ιδιοκατασκευών (DIY), καθώς είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του «φτιάξ’ το μόνος σου», η Praktiker Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 300 προμηθευτές εκ των οποίων το 85% είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα (παραγωγοί ή εισαγωγείς), στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια τσάντα γεμάτη με τα απαραίτητα εργαλεία και τους σπόρους για τον κήπο από την Praktiker.  H τσάντα κήπου Praktiker θα περιλαμβάνει: - 1 τσάντα Praktiker- 1 κασπώ τσαντάκι- 1 σκαλιστήρι- 1 φτυαράκι- 1 κλαδευτήρι- 1 προστατευτικό γονάτων- 1 ζεύγος γάντια- 1 φακελάκι σπόρους λαχανικών- 1 φακελάκι σπόρους ανθοφόρων και - 1 σακουλάκι βολβούς.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια τσάντα γεμάτη με τα απαραίτητα εργαλεία και τους σπόρους για τον κήπο από την Praktiker.  H τσάντα κήπου Praktiker θα περιλαμβάνει: - 1 τσάντα Praktiker- 1 κασπώ τσαντάκι- 1 σκαλιστήρι- 1 φτυαράκι- 1 κλαδευτήρι- 1 προστατευτικό γονάτων- 1 ζεύγος γάντια- 1 φακελάκι σπόρους λαχανικών- 1 φακελάκι σπόρους ανθοφόρων και - 1 σακουλάκι βολβούς..
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Μαίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, πλην των  εργαζομένων της Praktiker Hellas καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.248 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο :

Κωνσταντίνος Νίκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.