Αρχική Διαγωνισμοί 10 αναγνώστες κερδίζουν από 5 μάρκες για παιχνίδια στο «Aretsou family park» στη Θεσσαλονίκη

10 αναγνώστες κερδίζουν από 5 μάρκες για παιχνίδια στο «Aretsou family park» στη Θεσσαλονίκη

ΑΡΕΤΣΟΥ-ΠΑΡΚ-2-630x414Η καλοκαιρινή του αύρα, η φιλική και ζεστή υποδοχή των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί, καθώς και ο ψυχαγωγικός του χαρακτήρας, αποτέλουν πόλους έλξης για μικρούς και μεγάλους που το επισκέπτονται. Πρόκειται, για το «Aretsou family park», που εδρεύει στην Καλαμαριά, στην πλαζ της Αρετσούς, σε μια έκταση περίπου δύο στρεμμάτων με μοναδικό σκοπό να τέρψει την ψυχή των παιδιών με ατελείωτο παιχνίδι. Παράλληλα, με τα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί σχεδόν σε κάθε γωνιά των παιχνιδιών, δίνει τη δυνατότητα σε γονείς και συνοδούς να καμαρώσουν και να επιβραβεύσουν τα μικρά τους καθώς και να πάρουν οι ίδιοι, μια ανάσα ξεκούρασης.

Το «Aretsou family park», άνοιξε τις πύλες του τον Σεπτέμβριο του 1991 και από τότε μέχρι σήμερα φιλοξενεί στο χώρο του πάμπολλα παιχνίδια, όπως: νερόμπαλες, αεροπλανάκια, μπαλαρίνα, μύλος, βαρκούλες, μοτοσυκλέτες, ιπτάμενα λαγουδάκια, χελωνίτσες, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, μπασκέτες, αυτόματα κουνιστά με κέρμα κ.α. που μοναδικό τους μέλημα είναι να ευχαριστούν και να διασκεδάζουν και το πιο απαιτητικό παιδί.

ΑΡΕΤΣΟΥ-ΠΑΡΚ-1-630x472Το κόστος για συμμετοχή σε κάθε παιχνίδι είναι 1,50 Ευρώ, εκτός από τις νερόμπαλες, οι οποίες κοστίζουν 2 Ευρώ.
Υπάρχει όμως και προσφορά, όπου 4 μάρκες των 1,5 Ευρώ, προσφέρονται έναντι 5 Ευρώ.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 18.00-23.00, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 11.00-23.00.
Το χειμώνα θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

«Aretsou family park»
Πλαζ Αρετσού, Καλαμαριά
2310.452594

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 5 μάρκες έκαστος για να απολαύσουν δωρεάν παχνίδια στο «Aretsou family park» στη Θεσσαλονίκη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 19, Σεπτεμβρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 10 αναγνώστες κερδίζουν από 5 μάρκες για παιχνίδια στο «Aretsou family park» στη Θεσσαλονίκη
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

<h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 235 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γραμματώ Μωραίτου

2. Ευδοξία Τσακνάκη

3. Αγγελική Ζαρζοπούλου

4. Μυρτώ Βαντή

5. Χρύσα Σαλώνη

6. Άννα Λήδα Πεταβρατζη

7. Άρης Κωνσταντινίδης

8. Πέτρος Κωστίδης

9. Αθανασία Φεστέρη

10. Ελένη Ποποβίδη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.