Αρχική Διαγωνισμοί 10 αναγνώστες κερδίζουν από ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για το Δημοτικό προσφορά του IANOS Bazaar

10 αναγνώστες κερδίζουν από ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για το Δημοτικό προσφορά του IANOS Bazaar

Ianos_bazaar-630x708Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά, συνεχίζοντας τη λειτουργία του Bazaar βιβλίου στην Αθήνα, Σταδίου 41, στο κτίριο πολυκαταστημάτων FOKAS (απέναντι από τη Στοά του βιβλίου)! Προετοιμαστείτε τώρα για τη νέα σχολική χρονιά και αποκτήστε σχολικά και εκπαιδευτικά βοηθήματα από 1€!

+Σ_+Φ+Ω+ε+θ+ν+β+γ+θ+ξΤο δώρο του διαγωνισμού μας 

Για 10 τυχερούς αναγνώστες του infokids εξασφαλίσαμε και διαθέτουμε κατόπιν κληρώσεως από ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για το Δημοτικό προσφορά του IANOS Bazaar. Ειδικότερα, 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Προβλήματα Μαθηματικών Α΄Δημοτικού" και άλλοι 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Προβλήματα Μαθηματικών Β' Δημοτικού" που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

* Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το IANOS Bazaar.

+Τ_+Φ+Ω+ε+θ+ν+β+γ+θ+ξ

IANOS Bazaar
Σταδίου 41, (κτίριο πολυκαταστημάτων FOKAS)
210 3217917

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 10 αναγνώστες κερδίζουν από ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για το Δημοτικό προσφορά του IANOS Bazaar. 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Προβλήματα Μαθηματικών Α΄Δημοτικού" και άλλοι 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Προβλήματα Μαθηματικών Β' Δημοτικού" που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

<h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.025 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώργος Μαρούγκας

2. Όλγα Συνοδινού

3. Άγγελος Μαλτζάρης

4. Φλώρα Κιαμίλη

5. Λευτέρης Φουντούλης

6. Βάια Μπεράτη

7. Διονυσία Παπαμικρούλη

8. Αρτέμης Μανιατάκης

9. Ηρακλής Σκαρλάτος

10. Παναγιώτα Σακκή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.