Αρχική Διαγωνισμοί 10 αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο σχολικών ειδών Skag

10 αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο σχολικών ειδών Skag

112956_Tetradia ExigiseisΤα σχολεία άνοιξαν επιτέλους σήμερα και οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία.  Μαζί με το άνοιγμα των σχολείων όμως, ξεκινούν και οι αγορές σχολικών ειδών που επιβαρύνουν αναπόφευκτα το πορτοφόλι της οικογένειας.

110044_Tetradia SUPER PLASTIKAσχολικά είδη SKAG και φέτος μας προτείνουν, σχεδιάζουν και δημιουργούν... τα Τετράδια της Ελλάδας! Τα διαχρονικά προϊόντα SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ και οι ολοκαίνουργιες σειρές SKAG AR, μας καλούν να δείξουμε την προτίμησή μας στηρίζοντας την Ελληνική παραγωγή και την Ελληνική οικονομία. Από ένα απλό τετράδιο μέχρι ένα κλασέρ γραφείου, τα προϊόντα SKAG μας φτιάχνονται από τις καλύτερες πρώτες ύλες, με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες. Όμορφα, λειτουργικά αλλά κυρίως, διαχρονικά, είναι φτιαγμένα για να βοηθούν τους ανθρώπους στο προσωπικό τους ταξίδι στη γνώση, τη σκέψη, την επικοινωνία και κάθε μορφή δημιουργικής έκφρασης.

TAN-TAN-DIARIESΣτην πρώτη μολυβιά μιας ζωγραφιάς σε ένα μπλοκ, στο πρώτο γράμμα της αλφαβήτου που θα σχηματιστεί σωστά σε ένα τετράδιο, στην πρώτη σκέψη που θα γραφτεί σε ένα σημειωματάριο, στο ξεκίνημα κάθε προσπάθειας αλλά και στη συνέχισή της, η SKAG είναι πάντα εκεί.

236263_UNIVERSITY-COLOURED_7 (1)

Το δώρο του διαγωνισμού μας 

Eάν θέλετε να αποκτήσετε ένα από τα δέκα πακέτα σχολικών ειδών SKAG δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας. Κάθε πακέτο σχολικών ειδών αποτελείται από  3 Τετράδια SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ 17Χ25 50Φ, 3 Τετράδια Εξηγήσεις SUPER 17X25 50Φ Μπλε, ένα Μπλοκ Ακουαρέλας «ΕΠΟΧΕΣ» Νο 3, 2 Τετράδια Θεμάτων University Colour 17X25 και ένα Ημερολόγιο Βιβλιοδ. 14Χ21 ΤΑΝ ΤΑΝ όλα προσφορά της εταιρίας SKAG. Μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας και πατήστε like στη σελίδα της εταιρείας Skag για όλη την ενημέρωση που θέλετε να έχετε.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 18  Σεπτεμβρίου στις 13.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 10 αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο σχολικών ειδών Skag.Κάθε πακέτο σχολικών ειδών αποτελείται από  3 Τετράδια SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ 17Χ25 50Φ, 3 Τετράδια Εξηγήσεις SUPER 17X25 50Φ Μπλε, ένα Μπλοκ Ακουαρέλας «ΕΠΟΧΕΣ» Νο 3, 2 Τετράδια Θεμάτων University Colour 17X25 και ένα Ημερολόγιο Βιβλιοδ. 14Χ21 ΤΑΝ ΤΑΝ όλα προσφορά της εταιρίας SKAG.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

<h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 2.107 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ελευθερία Βαμβακάκη

2. Γιώργος Καλορίτης

3. Γεωργία Καψάλη

4. Κατερίνα Χατζηαναγνώστου

5. Ευγενία Μπασαδήμα

6. Αντωνία Γιαλλελή

7. Άρια Ρηγανά

8. Σωτηρία Μπουτοπούλου

9. Δήμητρα Νικήτα

10. Εμμανουήλ Αποστολίδης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.