Αρχική Διαγωνισμοί 10 αναγνώστες κερδίζουν ελεύθερη είσοδο στον παιδότοπο του Hondos Center Apollonia Politia Θεσσαλονίκης

10 αναγνώστες κερδίζουν ελεύθερη είσοδο στον παιδότοπο του Hondos Center Apollonia Politia Θεσσαλονίκης

+ι+Σ+β+Φ+θ+ν+θ+ι+θ+μ +Σ+ι+θ+δ+δ+σ+ζ+β+Σ 1Ο παιδότοπος Hondos Center Apollonia Politia, καθημερινά υποδέχεται παιδιά ηλικίας από 2 έως 8 ετών, προκειμένου να τα ψυχαγωγήσει, να τα απασχολήσει δημιουργικά καθώς και να τα μυήσει στον μαγικό χώρο του αθλητισμού. Η φύλαξη στον παιδότοπο, μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 ώρες, στην περίπτωση που οι γονείς – συνοδοί επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ανενόχλητοι, τις αγορές τους, στο εμπορικό κέντρο. Απαραίτητη όμως, προυπόθεση είναι να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν στην παιδαγωγό, το ειδικό έντυπο φύλαξης παιδιών. Ακόμη, οι γονείς, έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν με ηρεμία τον καφέ τους και παράλληλα να παρακολουθούν τα παιδιά τους, την ώρα που εκείνα παίζουν, καθώς η καφετερία, βρίσκεται στον ίδιο όροφο.

Ο χώρος του παιδότοπου, γίνεται αμέσως οικείος, λόγω των πολλών παιχνιδιών που διαθέτει. Κάθε παιχνίδι, όπως παλοπισίνα, τραμπαλίτσες, αυτοκινητάκια, τσουλήθρα, σπιτάκι, συνθέτει το σκηνικό του παιδότοπου και αποτελεί για τα παιδιά, μια στάση εξερεύνησης. Για το λόγο αυτό, στα άμεσα σχέδια του παιδότοπου, είναι να προσθεθούν και 2 μικρά φουσκωτά.

Ο παιδότοπος μπορεί να δεχτεί ταυτόχρονα μέχρι και 30 παιδιά, ενώ  στο χώρο εργάζονται 2 έως 5 παιδαγωγοί, ανάλογα με την ημέρα και την ώρα.

Λειτουργεί καθημερινά, από τις 9.30 πμ μέχρι τις 9.00 μμ,και το Σάββατο από τις 9.30πμ μέχρι τις 8.00 μμ.
Η είσοδος στοιχίζει 3,50 €.

+ι+Σ+β+Φ+θ+ν+θ+ι+θ+μ +Σ+ι+θ+δ+δ+σ+ζ+β+Σ 4Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μία ελεύθερη είσοδο στον παιδότοπο του Hondos Center Apollonia Politia.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 13.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μία ελεύθερη είσοδο στον παιδότοπο του Hondos Center Apollonia Politia
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

<h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 132 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ματίνα Μπλάτζιου

2. Βασιλική Αλατζά

3. Δέσποινα Σπυριδοπούλου

4. Πασχαλιά Τρανουλίδη

5. Πολυξένη Πομάκη

6. Χρυσάνθη Αντωνίτση

7. Μελπομένη Κατιώνη

8. Φανή Πούλιου

9. Αλεξία Κιτικίδου

10. Ελευθερία  Πρωτόγερου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.