Αρχική Διαγωνισμοί 10 αναγνώστριες κερδίζουν από μια δωρεάν διαγνωστική επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό

10 αναγνώστριες κερδίζουν από μια δωρεάν διαγνωστική επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό

mommymakeoverΜετά από ένα δύσκολο χειμώνα,  το καλοκαίρι έφτασε και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες συζητήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και τα μπάνια στη θάλασσα. Σας έχει συμβεί ότι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στην ζωή ενός ανθρώπου το ωραιότερο θαύμα όλων των εποχών: Η γέννηση του παιδιού, που τόσο περιμένατε και που με τόσο κόπο και προσπάθεια κουβαλήσατε για τόσους μήνες μέσα στο σώμα σας, μέχρις ότου να μπορέσετε να το πάρετε αγκαλιά.

Τώρα που περατώσατε την πρώτη φάση της συνειδητοποίησης και τους πρώτους δύσκολους μήνες όπου οι απαιτήσεις της προσοχής και της φροντίδας σας ήταν τόσο αυξημένες, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι  το σώμα σας δεν είναι πια όπως κάποτε και ότι δεν έχει επανέλθει πλήρως όπως θα θέλατε. Μην σας πιάνει όμως πανικός γιατί η φυσική αποκατάσταση μέχρι εκεί που μπορεί να επιτευχτεί από την φύση θέλει χρόνο. Η χαλάρωση και το τοπικό πάχος που συμβαίνει μετά τον τοκετό, στην κοιλιά, στους μηρούς στην περιοχή των γλουτών, στο στήθος η στα χέρια και πιο συγκεκριμένα στα μπράτσα, κάποτε αντιμετωπίζονταν μόνο με χειρουργείο.

Mommy-MakeoverΣήμερα η πλαστική χειρουργική, με τη βοήθεια της τεχνολογίας των ιατρικών μηχανημάτων και των ιατρικών προϊόντων και φαρμάκων, έχοντας την πλήρη ιατρική γνώση του κάθε προβλήματος στην  κάθε περιοχή, σήμερα περισσότερο από ποτέ, πλέον μπορεί να κάνει θαύματα. Στα χέρια των ειδικών πλαστικών χειρουργών, χωρίς επιπλοκές χωρίς παρενέργειες αλλά και χωρίς αντενδείξεις, με την προοπτική της αποφυγής μιας επέμβασης, ή την ελαχιστοποίηση αυτής στην περίπτωση όπου η χειρουργική αντιμετώπιση κριθεί αναπόφευκτη, το πρόβλημα που σας απασχολεί μπορεί να αντιμετωπίσει με ασφάλεια ανώδυνα και ακίνδυνα.

Πώς ενεργούν οι θεραπείες

Κάθε μια από αυτές, με διαφορετικό τρόπο, ανώδυνα και ακίνδυνα μειώνει δραστικά τον αριθμό των λιποκυττάρων, στην περιοχή την οποία θέλουμε να μειώσουμε τον αριθμό των λιποκυττάρων. Αυτό γίνεται σταδιακά μέσα στους επόμενους δυο μήνες, σχεδόν σαν να έχει γίνει χειρουργείο. Το τοπικό πάχος είναι ένα σύνθετο αισθητικό πρόβλημα, δημιουργείται σχεδόν πάντα  από άλλα επιμέρους προβλήματα στην περιοχή και έτσι  πρέπει να αντιμετωπιστεί, με όλες τις εκφάνσεις του, για να πετύχουμε το θεμιτό αισθητικό αποτέλεσμα. Σχεδόν πάντα, το τοπικό πάχος συνδυάζεται με κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Τα ιατρικά  μηχανήματα νέας γενιάς που πραγματοποιούν cavitation, στα χέρια του ειδικού, μπορούν να κάνουν θαύματα γιατί καταστρέφουν σε όποιο βάθος θέλουμε τα λιποκύτταρα που «ενοχλούν» αισθητικά μειώνοντας έτσι τον όγκο και βελτιώνοντας την υφή του δέρματος στη συγκεκριμένη περιοχή.

foto-iatreiou5Η χαλάρωση η οποία σχεδόν πάντα συνοδεύει την περιοχή όπου υπάρχει το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα, από την στιγμή που στην περιοχή έχουν αφαιρεθεί τα περίσσια των κυττάρων με την βοήθεια του cavitation, το δέρμα εξαιτίας της ελαστικής φύσης του θα προσπαθήσει να επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση, αφού πλέον δεν χρειάζεται να «στηρίζει» το επιπλέον βάρος του λίπους. Όταν όμως και όταν δεν υπάρχει φυσική ελαστικότητα, ή η έχει μειωθεί στο ελάχιστο, τότε μπορεί να βοηθηθεί η περιοχή έτσι ώστε να αποκτήσει την ελαστικότητα, το σφρίγος και τη ζωντάνια με θεραπείες όπως το RF(Radio Frequency-ραδιοσυχνότητες) και τις μεσοθεραπείες .

Οι ραδιοσυχνότητες δημιουργούν φυσική διέγερση των κυττάρων που παράγουν όλα τα συστατικά, όπως την ελαστίνη, το υαλουρονικό, το κολλαγόνο και άλλα στοιχεία που ευθύνονται για τη σύσφιξη του δέρματος. Τα εξελιγμένα σύγχρονα μηχανήματα νέας γενιάςRF, εκτός από τη θεαματική σύσφιξη, βοηθούν σημαντικά  και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

foto-iatreiou4Οι μεσοθεραπείες με τη βοήθεια ειδικού ιατρικού μηχανήματος το οποίο βοηθά στο να εισχωρήσουν μέσα στα κύτταρα του δέρματος επιλεγμένα ιατρικά προϊόντα, τα οποία θα αποφασίσει ο γιατρός σας ειδικά για τη δική σας περίπτωση, χωρίς επώδυνες ενέσεις η μώλωπες όπως γινόταν παλαιοτέρα, τα οποία θα συμπληρώσουν και θα επιταχύνουν, θα βελτιώσουν από τη δική τους πλευρά, με διαφορετικό αλλά και φυσικό τρόπο το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Σε όλες αυτές τις θεραπείες μπορεί να προστεθεί η θεραπεία για την λεμφική αποχέτευση της περιοχής με ειδικό ιατρικό μηχάνημα το οποίο ανώδυνα και ακίνδυνα θα ξεμπλοκάρει την στάση της λέμφου σε όλο το σώμα. Για την κάθε περίπτωση, υπάρχουν διαφορετικοί συνδυασμοί ακίνδυνων κα ανώδυνων θεραπειών δια μέσω των οποίων μπορούμε να προσεγγίσουμε το αποτέλεσμα της λιπογλυπτικής , αλλά χωρίς νυστέρι!

Ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:  υπάρχει λύση;

Σήμερα υπάρχει λύση και δεν είναι άλλο από το ειδικό laser το οποίο χωρίς πόνο και χωρίς να προκαλεί βλάβες, δίνει ενέργεια στην περιοχή του ταλαιπωρημένου δέρματος έτσι ώστε να αποκαθιστούν τα ίδια τα κύτταρα τη βλάβη που έχουν υποστεί στην περιοχή από τη διαστολή του δέρματος. Μετά από την αποκατάσταση της φλεγμονώδους διέγερσης στην περιοχή όπου υπάρχουν ραγάδες γίνονται μεσοθεραπείες με τη βοήθεια ειδικού ιατρικού μηχανήματος όπου εισχωρούν ειδικά προϊόντα μέσα σε όλα τα κύτταρα της προβληματικής περιοχής.  Οι θεραπείες αυτές διατηρούνται για πολλούς μήνες η και χρόνια πολλές φορές αφού εξαρτάται πάντα και από το δέρμα της ασθενούς, ενώ το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.

Ιατρείο Νεκτάριου Ντουντουλάκη 

foto-iatreiou3

Στο ιατρείο του  Νεκτάριου Ντουντουλάκη που διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό σήμερα, θα συναντήσετε τους πιο αξιόπιστους, εχέμυθους και καταρτισμένους συνεργάτες. Όλοι είναι στην διαθεσή σας, με βάση την ειδικότητα τους, για να σας βοηθήσουν, με ευγένεια, διακριτικότητα και επαγγελματισμό, να προσεγγίσετε το πρόβλημά σας από κάθε πλευρά.Η ομάδα απαρτίζεται από τον Πλαστικό και Επαναρθωτικό Χειρουργό, Γενικούς Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους - με τους οποίους αντιμετωπίζουμε την παθολογική παχυσαρκία - διατροφολόγο, νοσηλεύτρια και αισθητικό.

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Το infokids.gr σε συνεργασία με το ιατρείο του Νεκτάριου Ντουντουλάκη δίνουν τη δυνατότητα  στις αναγνώστριες του Infokids να κάνουν  Like στο Facebook και να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και 10 τυχερές θα κερδίσουν κατόπιν κληρώσεως, μια δωρεάν διαγνωστική επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό.

Νεκτάριος Ντουντουλάκης
Διεύθυνση Ιατρείου:
Σαρανταπόρου 1 & Πατησίων 335
Τηλ./Fax: 210 22 35 410
69 4439 1229
iatriodudulaki@gmail.com

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 14.00 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με το ιατρείο τουΝεκτάριου Ντουντουλάκη δίνουν τη δυνατότητα  στις αναγνώστριες του να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και 10 τυχερές αναγνώστριες να  κερδίσουν κατόπιν κληρώσεως μια δωρεάν διαγνωστική επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 205 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ειρήνη Γλύπτη

2. Κατερίνα Μακρυγιάννη

3. Γεωργία Σουσάνη

4. Ευγενία Τσερπέλη

5. Κων/να Μητροβγένη

6. Αλεξάνδρα Δρακούλη

7. Κων/να Αδαμοπούλου

8. Χρύσα Σγάρδα

9. Αικατερίνη Δούσου

10. Δέσποινα Ρόμπου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.