10 λόγοι για να διαλέξετε την Ακαδημία Τένις του Sunny Club

H φιλοσοφία του Sunny Sports Club βασίζεται σε μία πολύ απλή σκέψη: Όσο τα παιδιά διασκεδάζουν και το ενδιαφέρον τους κρατιέται ζωντανό, θα αγαπήσουν αυτό που κάνουν και θα μάθουν να το κάνουν μια ζωή.

Τώρα που τα σχολεία ξεκίνησαν, οι γονείς αναζητούν κάποια αθλητική δραστηριότητα που θα συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών και ταυτόχρονα θα τα βοηθήσει να εκτονώνονται από το στρες της σχολικής τους καθημερινότητας. Η Ακαδημία Τένις του Sunny είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο καλά οργανωμένες Ακαδημίες στην Ελλάδα, με σειρά αθλητικών επιτυχιών σε Πανελλαδικά Πρωταθλήματα αλλά και του εξωτερικού. Εκτός όμως από αυτό, υπάρχουν 10 ακόμη λόγοι που θα σας πείσουν ότι είναι ο ιδανικός χώρος άθλησης για παιδιά κάθε ηλικίας.

10700709_951263071555346_1945091629394019723_o

1. Εμπειρία 30 χρόνων στο τένις για παιδιά κάθε ηλικίας: Με εμπειρία 30 χρόνων στον αθλητισμό προσφέρουμε στα παιδιά άψογη τεχνική κατάρτιση σε κάθε άθλημα, αλλά και δεξιότητες ζωής όπως: αυτοεκτίμηση, διαχείριση νίκης-ήττας, κοινωνικοποίηση κ.α.

2. Οι προπονητές μας είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο τένις: Αυτό σημαίνει ότι εκτός από προπονητική έχουν διδαχθεί εκτενώς και παιδαγωγική. Μας ενδιαφέρει τα παιδιά μας να κερδίσουν από τις προπονήσεις τους εκτός από άρτια τεχνική και δεξιότητες ζωής. Γι’ αυτό βλέπουμε την κάθε προπόνηση ως μια καλή ευκαιρία να χτίσουμε δυνατούς χαρακτήρες.

3. Δωρεάν χρήση των γηπέδων τις Κυριακές και αργίες από τα παιδιά της Ακαδημίας μας: Τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς μπορούν να χρησιμοποιούν τα γήπεδα εντελώς δωρεάν από τις 9:00 μέχρι τη δύση του ήλιου για να εξασκούνται και να διασκεδάζουν.

4. Παρακολούθηση από την ομάδα των γυμναστών του Sunny: Τα παιδιά αξιολογούνται από την προπονητική ομάδα και τους γυμναστές του Club, 3 φορές το χρόνο για να παρακολουθούμε την εξέλιξη της φυσικής τους κατάστασης. Δύο φορές το χρόνο στέλνουμε γραπτή ενημέρωση στους γονείς για την εξέλιξη στη πορεία των παιδιών.

5. Συνδυασμός ενδυνάμωσης και τένις για τα εντατικά μας τμήματα: Στα εντατικά μας τμήματα προσφέρουμε δωρεάν ενδυνάμωση με τους γυμναστές μας στο άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο του Club.

10665851_932117666803220_7415071580362353879_n

6. Αγωνιστικά Τμήματα: Ο Αθλητικός Όμιλος «Σάννυ Σπορτς Κλαμπ» είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και οι αθλητές του Ομίλου συμμετέχουν στις επίσημες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας με σημαντικές επιτυχίες. Φιλικά πρωταθλήματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου διοργανώνουμε εσωτερικά πρωταθλήματα και φιλικούς αγώνες με παιδιά άλλων ομίλων.

7. Ομάδα υποστήριξης παιδιών και γονέων: Η ακαδημία μας αποτελείται από πολλές ειδικότητες, οι οποίες φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την άρτια λειτουργία της ακαδημίας εντός και εκτός γηπέδου.

8. Επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 9:00 ως τις 22:30: Λόγω του μεγάλου αριθμού των παιδιών μπορούμε και προσφέρουμε πολυάριθμες επιλογές σε ώρες και ημέρες μέσα στην εβδομάδα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε το πρόγραμμα της οικογένειάς σας όσο καλύτερα γίνεται.

9. Εξοικονόμηση χρόνου: Το Sunny Club προσφέρει πολλά αθλήματα και προγράμματα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να συνδυάσετε τις δραστηριότητες των παιδιών σας σε ένα χώρο και να γλιτώσετε χρόνο και χρήματα. Διαλέξτε από Fu Jow Pai, Ρυθμική Γυμναστική, Ξιφασκία, Χορό Λάτιν και Μοντέρνο, baby sports και κάντε τη ζωή σας απλούστερη. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που περιμένετε και να κάνετε κι εσείς τη γυμναστική σας, τρέξιμο, functional training, τένις, yoga ή pilates.

10. Καταπληκτικό Club House με πλήρως οργανωμένο καφέ και κουζίνα για να περιμένουν οι γονείς με καφέ, λαχταριστά σνακ και δωρεάν Wi Fi.

Sunny Sports Club
Καστρίτσας 61, Ν. Ερυθραία
Τηλ: 210 8136148
www.sunnyclub.gr
www.facebook.com/sunnysportsclub