Αρχική Διαγωνισμοί 10 παιδάκια κερδίζουν από ένα πακέτο παιδιατρικών εξέτασεων Check Up στην Ευρωκλινική Παίδων

10 παιδάκια κερδίζουν από ένα πακέτο παιδιατρικών εξέτασεων Check Up στην Ευρωκλινική Παίδων

VISUALΗ Ευρωκλινική Παίδων συμμετέχει στον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη σημασία της συστηματικής παιδιατρικής παρακολούθησης για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Με το μήνυμα «Αγκαλιάζουμε τα παιδιά. Στηρίζουμε τους γονείς», η Ευρωκλινική Παίδων εκφράζει ευχές αγάπης για όλα τα παιδιά και σεβασμού για όλους τους γονείς, που αγωνίζονται για να μεγαλώσουν υγιή παιδιά με αυτοπεποίθηση, γνώσεις και ικανότητες.

Ας γνωρίσουμε την Ευρωκλινική Παίδων:

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξή της λειτουργίας της το 2002 μέχρι και σήμερα, οι καταξιωμένοι παιδίατροι της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 260.000 παιδιά που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η Ευρωκλινική Παίδων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων, όπως ενδεικτικά είναι το Παιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπεδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό, το Κέντρο Παχυσαρκίας, η Πλαστική Επανορθωτική Χειρουργική κ.ά.

logo eurokliniki paidon+slogan_FINAL

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Λεμεσού 39-41 & Αχαρνών 209, 104 46, Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 210 8691900 – Τηλ. Ραντεβού: 210 8691910 (Δευτ-Παρ: 09:00-21:00)
F: 210 8691950 - e-mail: mkt@euroclinic.gr

boy-comfortable-with-doctors-visit

Το δώρο του διαγωνισμού

Με αφορμή την Ημέρα του Παιδιού  η Ευρωκλινική Παίδων αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί την ασφαλή επιλογή για τη φροντίδα υγείας των παιδιών, υλοποιώντας το πρόγραμμα  «Αγκαλιάζουμε τα παιδιά. Στηρίζουμε τους γονείς» και προσφέροντας σε 10 τυχερούς αναγνώστες του infokids.gr κατόπιν κληρώσεως από ένα πακέτο παιδιατρικών εξέτασεων Check Up αξίας 25€ έκαστο το οποίο περιλαμβάνει:

Γενική εξέταση αίματος
Γενική ούρων
Χοληστερίνη ορού
Σάκχαρο ορού
Σίδηρος
Φερριτίνη
Παιδιατρική εξέταση

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 210 8691910 (09.00-21.00 Δευτέρα έως Παρασκευή) μέχρι τις 27/02/2015 με την προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Και αν δεν είστε ένας από τους νικητές του διαγωνισμού, η Ευρωκλινική Παίδων αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη σημασία της συστηματικής παιδιατρικής παρακολούθησης για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών με μήνυμα «Αγκαλιάζουμε τα παιδιά. Στηρίζουμε τους γονείς», προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης προληπτικών εξετάσεων, σε ειδικές τιμές για τα παρακάτω πακέτα:

1) Παιδιατρικό Check Up: 25€
Γενική εξέταση αίματος
Γενική ούρων
Χοληστερίνη ορού
Σάκχαρο ορού
Σίδηρος
Φερριτίνη
Παιδιατρική εξέταση

2) Check Up Αναπτυξιακού Ελέγχου: 100€
Ακτινογραφία αρ. άκρας χειρός Face (οστική ηλικία)
Αντιθυρεοειδικά Αντισώματα
TSH
T3, T4
17 –OH Προγεστερόνη
Σωματομεδίνη IGF
Ωχρινοτρόπος Ορμόνη Ορού (LH)
Θυλακιωτρόπος Ορμόνη (FSH)
Αυξητική Ορμόνη (GH)
Προλακτίνη
Οιστραδιόλη (για κορίτσια)
Τεστοστερόνη (για αγόρια)
DHEAS – Θειική Δευδροεπιαντιδροστερόνη
Εξέταση από ενδοκρινολόγο

3) Πλήρης καρδιολογικός Έλεγχος: 60€
Ηλεκτροκαρδιογράφημα
Triplex καρδιάς
Καρδιολογική εξέταση

4) Check Up Παχυσαρκίας: 80€
Γενική εξέταση αίματος
Χοληστερίνη ορού
HDL ορού
LDL ορού
Τριγλυκερίδια ορού
SGOT asat
SGPT ALAT
Σάκχαρο ορού
Γλυκοζυλιωμένη Αιμοσφαιρίνη
Ινσουλίνη ορού
Κορτιζόλη ορού
Λιποπρωτεΐνη –a Lp
Απολιποπρωτεΐνη Β
Απολιποπρωτεΐνη ΑΙ
Ορμόνη ACTH
TSH
T3, T4
Αντιθυρεοειδικά Αντισώματα
Εξέταση από ενδοκρινολόγο

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2015 (τηλέφωνο για ραντεβού 210 8691910). Οι ειδικές τιμές ισχύουν μόνο για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες βάσει διαθεσιμότητας και αποκλειστικά για τα συγκεκριμένα πακέτα εξετάσεων.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Με αφορμή την Ημέρα του Παιδιού η Ευρωκλινική Παίδων αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί την ασφαλή επιλογή για τη φροντίδα υγείας των παιδιών, υλοποιώντας το πρόγραμμα  «Αγκαλιάζουμε τα παιδιά. Στηρίζουμε τους γονείς» και προσφέροντας σε 10 τυχερούς αναγνώστες του infokids.gr κατόπιν κληρώσεως από ένα πακέτο παιδιατρικών εξέτασεων Check Up αξίας 25€ έκαστοΕιδικότερα, ο Διαγωνισμός διεξάγεται από το «Infokids.gr» (εφεξής η Ιστοσελίδα) το οποίο ανήκει στην εταιρεία IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (εφεξής η Εταιρεία) με έπαθλο δέκα (10) πακέτα ιατρικών εξετάσεων Mini Check Up  για παιδιά στην Ευρωκλινική Παίδων προσφορά της εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΉ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.» (εφεξής ο Δωροθέτης).
 • Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από 11/12/2014 και ώρα 10:00. Έως 18/12/2014 και ώρα 14:00:59’
 •  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και των συζύγων ή/και συγγενών αυτών έως Α’ βαθμού καθώς των εργαζομένων στην Ευρωκλινική Παίδων.
 •  Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν στην Εταιρεία τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail), μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής που θα βρίσκεται αναρτημένη στην Ιστοσελίδα.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 18η Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. H ανακοίνωση των νικητών του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 18/12/2014 μέσω σχετικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα infokids.gr. Εν συνεχεία, τα στοιχεία των δέκα (10) νικητών θα διαβιβαστούν στον Δωροθέτη ώστε να καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων και η εξαργύρωση του
 • Κατά την Διάρκεια του Διαγωνισμού αλλά και μετά τη λήξη αυτού η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης θα δικαιούνται να χρησιμοποιούν τα Δώρα των νικητών για σκοπούς διαφήμισης. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Κανείς εκ των νικητών δεν θα δικαιούται να εγείρει καμία αξίωση κατά της Εταιρίας και/ή του Δωροθέτη λόγω της χρήσης αυτού για διαφημιστικούς σκοπούς ή άλλους παρεμφερείς σκοπούς.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από την σχετικά ανάρτηση των ονομάτων στην Ιστοσελίδα μετά τη λήξη του διαγωνισμού καθώς και με την αποστολή σε αυτούς σχετικού e-mail από την Εταιρεία. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Κάθε ένας εκ των δέκα (10) νικητών του Διαγωνισμού θα κερδίζει από ένα πακέτο παιδιατρικών εξέτασεων Check Up στην Ευρωκλινική Παίδων. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου (τηλέφωνο για ραντεβού 210 8691910). Οι εξετάσεις ισχύουν μόνο για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες βάσει της διαθεσιμότητας της Ευρωκλινικής Παίδων.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει οποιονδήποτε από τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό.
 • Μετά την πάροδο της Διάρκειας του Διαγωνισμού και της απονομής του Επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρίας έναντι των συμμετεχόντων και/ή των Διαγωνιζομένων παύει να υφίσταται.
 • Ο Δωροθέτης διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και να αναρτήσει φωτογραφίες αυτών στην ιστοσελίδα αυτού www.euroclinic.gr καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr, ή στον Δωροθέτη επικοινωνώντας στον αριθμό τηλ 2106416182 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mkt@euroclinic.gr.
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων.
 • Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται από τριμελή επιτροπή της αποκλειστικής επιλογής της Εταιρίας. Η κρίση της Επιτροπής στις περιπτώσεις αυτές θα είναι δεσμευτική για τους Διαγωνιζόμενους.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 702 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητες είναι οι:

1. Χριστίνα Αθανασελλη

2. Παπαλάμπρου Ουρανία

3. Δημητρακοπούλου Σταυρούλα

4. Αλίκη Μπακα

5. Γεωργία Παπαδακάκη

6. Μαρία Μαρούγκα

7. Χαράλαμπος Πανσεληνάς

8. Δέσποινα Δρακάκη

9. Σωτηρόπουλος Παύλος

10. Γεωργία Μανωλοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.