Αρχική Διαγωνισμοί 10 παιδάκια κερδίζουν συμμετοχή στα εργαστήρια του Ευγένιου Τριβιζά με γνωστούς καλλιτέχνες στο Μουσείο Γουναροπούλου (25/1)

10 παιδάκια κερδίζουν συμμετοχή στα εργαστήρια του Ευγένιου Τριβιζά με γνωστούς καλλιτέχνες στο Μουσείο Γουναροπούλου (25/1)

295EEE1BAF56BBA768CF229EFB51EA281Ζωγράφοι, εικονογράφοι, γλύπτες, χαράκτες, ενδυματολόγοι, συντηρητές, ηθοποιοί, τραγουδοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, ανάμεσα τους οι Εύα Νάθενα, Έλενα Ακρίτα, Φοίβος Δεληβοριάς , Χρήστος Θηβαίος , Νίκος Κουρής, Στέλιος Μάινας, Γωγώ Μπρέμπου, Δημήτρης Πιατάς , Διονύσης Σαββόπουλος , Βίκυ Σταυροπούλου, Κωνσταντίνος Τζούμας και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, δίνουν ραντεβού στο γνωστό μουσείο για να τιμήσουν τον μεγάλο Έλληνα παραμυθά, Eυγένιο Τριβιζά, στο Μουσείο Γουναροπούλου. Εκεί θα παρουσιάσουν, ζωγραφικούς πίνακες, εγκαταστάσεις, κατασκευές, κομψοτεχνήματα, κοσμήματα, παιχνίδια, κούκλες, ταινίες και δρώμενα, εμπνευσμένα από τα βιβλία και τους ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά.

Το δώρο του διαγωνισμού

Λόγω αυξημένης ζήτησης κράτησης θέων, το Infokids.gr εξασφάλισε για 10 τυχερά παιδιά από μια δωρεάν συμμετοχή στα εργαστήρια του Ευγένιου Τριβιζά στο Μουσείο Γουναροπούλου. 5 τυχερά παιδιά θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι με τη Λίνα Νικολακοπούλου και άλλα 5 τυχερά παιδιά θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη.  Κάθε νικητής εξασφαλίζει διπλή πρόσκληση.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Λόγω αυξημένης ζήτησης κράτησης θέων, το Infokids.gr εξασφάλισε για 10 τυχερά παιδιά από μια δωρεάν συμμετοχή στα εργαστήρια του Ευγένιου Τριβιζά στο Μουσείο Γουναροπούλου. 5 τυχερά παιδιά θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι με τη Λίνα Νικολακοπούλου και άλλα 5 τυχερά παιδιά θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη.  Κάθε νικητής εξασφαλίζει διπλή πρόσκληση.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 337 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για το εργαστήρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι με τη Λίνα Νικολακοπούλου 

1. Φιλιππιάς Πασσά

2. Σωτηρία Μπουτοπούλου

3. Μπέσυ Μαθιοπούλου

4. Παρθένα Διαμαντίδου

5. Μαίρη Τζάνη

Για το εργαστήρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου στις 13 το μεσημέρι με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη

6. Χριστίνα Μητσιάνη

7. Δημήτρης Μαμάτσης

8. Μαρία Μπολοβή

9. Ελένη Δράκου

10. Θωμαίς Γκουβέλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.