Αρχική Διαγωνισμοί 10 παιδάκια κερδίζουν το Baby's Gentle σαμπουάν / αφρόλουτρο της Jurlique

10 παιδάκια κερδίζουν το Baby's Gentle σαμπουάν / αφρόλουτρο της Jurlique

jurlique-apalo-sampouan-afroloutro-mwrouΓια τα μωράκια μας και την περιποίησή τους επιλέγουμε υψηλής απόδοσης προϊόντα φροντίδας του δέρματος, απαλλαγμένα από parabens, τεχνητά αρώματα ή συνθετικά συστατικά. Μια από τις αγαπημένες μας εταιρείες καλλυντικών, η Jurlique, εμπλουτίζεται με καλλυντικά για βρέφη και  παιδιά γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Η σειρά Baby Care  αποτελείται από  ήπια σκευάσματα που καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Έτσι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με σιγουριά από τη γέννησή του. Φυσικά συστατικά συνδυάζονται για να παρέχουν ήπια φροντίδα στην ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα και να προσφέρουν στο μωρό σας ηρεμία και αίσθηση καθαριότητας και άνεσης όλη την ημέρα.

Jurlique-Babys-Gentle-Shampoo-Body-Wash-Review

Η απαράμιλλη εξειδίκευση της Jurlique στα βότανα πηγάζει από την εμπειρία της μέσα από την καλλιέργεια 1530 στρεμμάτων. Από το αγρόκτημα ως τη συσκευασία, η Jurlique καλλιεργεί, επεξεργάζεται και παρασκευάζει τα προϊόντα της από αγνά, δραστικά εκχυλίσματα και προμηθεύεται τα συστατικά των προϊόντων της από το δικό της αυτοσυντηρούμενο βιοδυναμικό αγρόκτημα στη Νότια Αυστραλία. H εταιρεία έχει αποκλείσει τις δραστικές χημικές ουσίες από τα προϊόντα βιοδυναμικής ομορφιάς, διασφαλίζοντας ότι το δέρμα δεν εκτίθεται σε parabens, τεχνητά αρώματα ή συνθετικά συστατικά. Αυτές οι συνθέσεις είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρουν δυναμικά, εντυπωσιακά αποτελέσματα, επιδερμίδα νεανική, χωρίς σημάδια γήρανσης, ενυδατωμένη, λεία, σφριγηλή και λαμπερή. Δίνοντας έμφαση στα οφέλη και την αποτελεσματικότητα των φυσικών συστατικών, η Jurlique δημιουργεί καινοτόμες φόρμουλες για πάνω από 25 χρόνια.

Οι αρχές ολιστικής περιποίησης της Jurlique προάγουν την υγεία του δέρματος του μωρού σας. Υποαλλεργικά προϊόντα με ισορροπημένο pH, φροντίζουν την επιδερμίδα του μωρού και παρέχουν ένα απαλό μείγμα ενέργειας για να καθαρίσουν, καταπραΰνουν και προστατεύσουν το τρυφερό βρεφικό δέρμα. Το σαμπουάν/αφρόλουτρο της παιδικής σειράς, καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το δέρμα του μωρού. Ηρεμεί, ενυδατώνει και εμποδίζει την απώλεια υγρασίας. Το κατευναστικό άρωμα λεβάντας προωθεί τον ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο του μωρού.

10665732_354495111381541_2560050583662696991_n

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από τα δέκα  Baby's Gentle σαμπουάν / αφρόλουτρα της Jurlique.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα δέκα  Baby's Gentle σαμπουάν / αφρόλουτρα της Jurlique.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.324 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Mαρκέλλα Μούτου

2. Ναταλία Παπαζογλάκη

3. Χαριτοπούλου Λία

4. Γεωργία Καρμανιόλα

5. Μερόπη Γκατζή

6. Αγγελος Σκοπελίτης

7. Στέλλα Αμαράντηγου

8. Σοφία Κλειδά

9. Εβίτα Μπακούλα

10. Δώρα Δασκαλοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.