Αρχική Διαγωνισμοί 10 παιδάκια κερδίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά «Εξυπνούλης» της AS Company

10 παιδάκια κερδίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά «Εξυπνούλης» της AS Company

1020-631261Εκπαιδευτικό παιχνίδι σημαίνει Εξυπνούλης από την AS Company! Είναι ο νέος φίλος όλων των παιδιών στο παιχνίδι, αλλά και στη μάθηση! Ο Εξυπνούλης έχει στην αγκαλιά του μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων με παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά, που θα βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις.

1020-63935Μαζί του τα παιδιά όλων των ηλικίων έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να παρατηρούν, να αναπτύσσουν τη λογική τους σκέψη και να εξασκήσουν τη μνήμη τους. Πώς; Μα μέσα από το παιχνίδι!

1024-63116Ένας κόσμος γεμάτος γνώσεις, κουίζ, εξερεύνηση και ανακαλύψεις θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση σε κάθε παιδί να πει ναι στη γνώση από την ηλικία των 2 ετών αλλά και να συμπληρώσει με όμορφο τρόπο όσα θα μάθει στα πρώτα βήματά του στο σχολείο! Όλα τα παιχνίδια Εξυπνούλης  διαθέτουν μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση χωρίς τη βοήθεια ενήλικα.

EXYPNOULIS_LOGO-1

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είναι το δικό σας παιδί ένας από του 10 τυχερούς που θα κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά «Εξυπνούλης» της AS Company.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 10 παιδάκια κερδίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά «Εξυπνούλης» της AS Company
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Απριλίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.902 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Ελευθέριος Ούτσικας

2. Λευκοθέα Ζέρβα

3. Θεοδοσία Πετράκη

4. Ελένη Τσιρανίδου

5. Μυρτώ Γκαγκαδέλη

6. Ελένη Μιχαηλίδου

7. Μαριάννα Λαγανά

8. Διονύσης Τυρογαλάς

9. Ελένη Κοτζιά-Σοφαντζή

10. Δημήτρης Σισκόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.