Αρχική Διαγωνισμοί 10 παιδάκια κερδίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τις σειρές "Εξυπνούλης" και "μαλακά τουβλάκια Clemmy" της AS Company

10 παιδάκια κερδίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τις σειρές "Εξυπνούλης" και "μαλακά τουβλάκια Clemmy" της AS Company

EXYPNOULIS_LOGOΕκπαιδευτικό παιχνίδι σημαίνει Εξυπνούλης από την AS Company! Εξυπνούλης και εκπαιδευτικά και ηλεκτρονικά. Όλα τα παιχνίδια του Εξυπνούλη έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Η σειρά καλύπτει μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων με παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις. Παίζοντας με τα επιτραπέζια εκπαιδευτικά Εξυπνούλης, το παιδί αναπτύσσει τις διανοητικές του ικανότητες και επιδεξιότητες, την ευφυΐα, την παρατηρητικότητα και το χτίσιμο λογικής αντίληψης.

1020-92764-500x500Ένας κόσμος γεμάτος γνώσεις, κουίζ, εξερεύνηση και ανακαλύψεις θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση σε κάθε παιδί να πει ναι στη γνώση από την ηλικία των 2 ετών αλλά και να συμπληρώσει με όμορφο τρόπο όσα θα μάθει στα πρώτα βήματά του στο σχολείο! Όλα τα παιχνίδια διαθέτουν μέθοδο αυτοδιόρθωσης που επιτρέπει στο παιδί να ελέγξει μόνο του αν έδωσε τη σωστή απάντηση χωρίς τη βοήθεια ενήλικα.

1033-14929-500x500Kαι για να μην μείνουν παραπονεμένα τα μωράκια της παρέας,  τα  μαλακά τουβλάκια Clemmy είναι η επιλογή μας για τα πρώτα τουβλάκια των μωρών! Για να παίζει το μωρό σας με ασφάλεια κατασκευάζοντας έναν ολόκληρο "μαλακό κόσμο" επιλέξτε τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy που ξεχωρίζουν καθώς είναι μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα!

clemmy new

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είναι το δικό σας παιδάκι, ένα από τους 10 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τις σειρές "Εξυπνούλης" και "μαλακά τουβλάκια Clemmy" της AS Company. Ειδικότερα, 5 παιδάκια θα κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά "Εξυπνούλης" και άλλα 5 παιδάκια θα κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά "μαλακά τουβλάκια Clemmy".

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 19 Mαρτίου στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδάκι, ένα από τους 10 τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τις σειρές "Εξυπνούλης" και "μαλακά τουβλάκια Clemmy" της AS Company. Ειδικότερα, 5 παιδάκια θα κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά "Εξυπνούλης" και άλλα 5 παιδάκια θα κερδίσουν το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά "μαλακά τουβλάκια Clemmy".
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 19η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.744 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για  το παιχνίδι της επιλογής τους από τη σειρά "Εξυπνούλης" 

1. Κώστας Φλίγκος

2. Ρεβέκκα Κοσκέρα

3. Ελένη Τσέλιγκα

4. Σταύρος Πουλόπουλος

5. Μελέτης Παπαδογιωργάκης

Τα "μαλακά τουβλάκια Clemmy" της AS Company

6. Σπύρος Ρόδης

7. Αλίκη Τούτουζα

8. Βασιλική Γιούλη

9. Αναστασία Κοτσαμαρίκογλου

10. Θεοδώρα Τύμη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.