Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 10 πολύτιμα μυστικά για υγιή και γερά μαλλιά

10 πολύτιμα μυστικά για υγιή και γερά μαλλιά

long-hair-girl-wallpapers_38303_1680x1050Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αρκετά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Πολύ συχνά ξεχνούν να τα φροντίσουν όσο θα έπρεπε, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Η συχνή χρήση της βαφής, των προϊόντων και των εργαλείων για τα μαλλιά, τα καταστρέφουν και τα κάνουν άτονα. Για την καλύτερη φροντίδα των μαλλιών σας και για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα:

  • Πρέπει να λούζετε τα μαλλιά σας ανάλογα με τον τύπο της τρίχας σας. Για όσες διαθέτετε λιπαρά μαλλιά, καλό είναι να λούζεστε 2- 3 φορές την βδομάδα. Για όσες έχουν κανονικά 1-2 φορές και για τα ξηρά 1 φορά.
  • Μην παραμελείτε ποτέ το χτένισμα των μαλλιών σας. Πέφτουν οι νεκρές τρίχες.
  • Για να μην σπάνε οι τρίχες σας, αντί για βούρτσα χρησιμοποιήστε χτένα με χοντρά δόντια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.