Αρχική InfoMommy Σχέσεις 10 πράγματα που δεν ξέρατε για «Το Ημερολόγιο» που το κάνουν ακόμα πιο ρομαντικό!

10 πράγματα που δεν ξέρατε για «Το Ημερολόγιο» που το κάνουν ακόμα πιο ρομαντικό!

2004-the-notebook-003

1. Ο σκηνοθέτης Nick Cassavetes επέλεξε τον Ryan Gosling ως πρωταγωνιστή επειδή θεωρούσε ότι δεν ήταν όμορφος: «Σε θέλω για το ρόλο επειδή δεν είσαι σαν τους άλλους ηθοποιούς στο Hollywood, δεν είσαι όμορφος, δεν είσαι cool, είσαι απλά ένα απλό και καθημερινό παιδί με τόλμη και θάρρος», του είχε πει χαρακτηριστικά.

2. Ο Ryan Gosling φορούσε φακούς επαφής καθ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, αφού ο ηθοποιός James Garner που υποδυόταν τον Noah σε μεγαλύτερη ηλικία, είχε καστανά μάτια σε αντίθεση με τον Gosling που έχει γαλανά στην πραγματικότητα.

thenotebook18993. Η ταινία γυρίστηκε ανάποδα. Πρώτα γυρίστηκαν οι τελευταίες σκηνές όπου η πρωταγωνίστρια Rachel McAdams και ο Ryan Gosling ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία. Έπειτα, ο πρωταγωνιστής έπρεπε να χάσει αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και να ξυρίσει τα γένια του, ώστε να συνεχίσουν τα γυρίσματα με τις πρώτες σκηνές της ταινίας.

4. Η διάσημη σκηνή με τη ρομαντική βαρκάδα στη λίμνη, στην πραγματικότητα δεν είχε τόσες πάπιες. Οι παραγωγοί της εταιρείας New Line Cinema είχαν δηλώσει ότι ήταν αδύνατο τόσα πολλά πουλιά να μείνουν ήρεμα μέσα στη λίμνη. Αντί να υποχωρήσει στις πιέσεις των παραγωγών που ζητούσαν να κοπεί η σκηνή, ο σκηνοθέτης βρήκε κάποιες νεογέννητες πάπιες και τις εξέθρεψε δίπλα στη λίμνη, έτσι ώστε να αισθάνονται άνετα στα γυρίσματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.