Αρχική Deco 10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε σπίτι

10 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε σπίτι

Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις και αυτό φυσικά σε συνάρτηση με τους ιδιοκτήτες του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που κάθε σπίτι πρέπει να έχει.

Πρόκειται για τα τελείως απαραίτητα και τίποτε παραπάνω. Αυτός ο μικρός οδηγός θα σας βοηθήσει να έχετε όσα πραγματικά χρειάζεστε και θα σας βγάλει από τις έγνοιες μερικών «πρέπει».

Απορρυπαντικά: Εδώ τα λόγια περισσεύουν. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται να έχετε απορρυπαντικά στο σπίτι σας. Μπορούμε, όμως, να αναφέρουμε πως καλό θα είναι να έχετε στην κατοχή σας όσα πραγματικά χρειάζεστε, κάνοντας πρώτα μία έρευνα γύρω από τους χώρους του σπιτιού σας και υπολογίζοντας τις ανάγκες κάθε επιφάνειας ή αντικειμένου. Το να αγοράζετε πολλά απορρυπαντικά για τον ίδιο σκοπό δεν ωφελεί.

home-tips

Υφασμάτινες χειροπετσέτες: Μερικά ζευγάρια υφασμάτινων χειροπετσετών θα είναι πιο όμορφο να υπάρχουν στην κουζίνα αντί των απλών χαρτοπετσετών. Εκτός της οικονομίας που θα κάνετε, η αίσθηση του υφάσματος στο πρόσωπο είναι προτιμότερη από αυτή της χαρτοπετσέτας. Μπορείτε να τις πλένετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συν της άλλης ότι από το να αγοράσετε έτοιμες υφασμάτινες χειροπετσέτες, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας από παλιά τραπεζομάντηλα που έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε.

Έπιπλο εισόδου: Δεν νοείται σπίτι χωρίς έπιπλο στην είσοδο. Πέρα από διακοσμητικούς λόγους, που στηρίζουμε αδιαπραγμάτευτα, ένα έπιπλο στην είσοδο του σπιτιού δίνει την πρώτη εικόνα του χώρου μας. Όσο μικρό κι αν είναι ένα σπίτι ή ο διάδρομος της εισόδου πάντα υπάρχει τρόπος να εισάγετε ένα έπιπλο στην είσοδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.