Αρχική Διαγωνισμοί 10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα T-shirt της επιλογής τους με αγαπημένους παιδικούς ήρωες προσφορά της Crocodilino

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα T-shirt της επιλογής τους με αγαπημένους παιδικούς ήρωες προσφορά της Crocodilino

Η επιστροφή στο σχολείο πλέον πλησιάζει και εκτός από τις απαραίτητες αγορές για τη σχολική λίστα, είναι η εποχή που ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα των παιδιών με ρούχα άνετα και πρακτικά για το σχολείο, τις εκδρομές και φυσικά τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Μια από τις αγαπημένες επιλογές είναι η Crocodilino.

C1162089-01

Τα παιδιά την έχουν ξεχωρίσει για τα πρωτότυπα και ξεχωριστά τους ρούχα και παπούτσια ενώ εμείς οι γονείς εκτός των άλλων την προτιμούμε και για την πολύχρονη εμπειρία, τη συνεχή παρακολούθηση των επιστημονικών και τεχνικών εξελίξεων, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής και τη τήρηση των υψηλών τεχνικών προδιαγραφών στην κατασκευή. Κάνοντας τις αγορές μας με την σφραγίδα Crocodilino είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά σε τιμές προσιτές και αξεπέραστη ποιότητα.

C2162014-36

logo_cro

Ας γνωρίσουμε την Crocodilino

Η Crocodilino δραστηριοποιείται στο χώρο της παιδικής ένδυσης και υπόδησης με έδρα την Ελλάδα, ικανοποιώντας καθημερινά τις ανάγκες των παιδιών ομορφαίνοντας και διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Στόχος τους είναι να δημιουργούν παπουτσάκια και ρουχαλάκια για κάθε στιγμή των παιδιών. Για παιχνίδι, για το σχολείο, για το party! Ποιότητα, άνεση, και χαρούμενα χρώματα! H Crocodilino που με τη δική σας στήριξη τα τελευταία 30 χρόνια έχει αναδειχθεί σε Νο1 εταιρεία παιδικών υποδημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, πλέον διαθέτει για τους μικρούς της φίλους και είδη ένδυσης. Βασικό τους κίνητρο η αγάπη για τους μικρούς τους φίλους, που τόσο απλόχερα μας χαρίζουν τα πιο γλυκά χαμόγελα!

C2162039-01

C1162051-13

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν από 1 T-shirt της επιλογής τους, με αγαπημένους παιδικούς ήρωες της Marvel, της DC και πολλών άλλων κινουμένων σχεδίων προσφορά της Crocodilino.com. Τα αγοράκια θα επιλέξουν αναμέσα σε μια μεγάλη γκάμα από σούπερ ήρωες και λατρεμένα κινούμενα σχέδια ενώ τα κοριτσάκια  δεν θα ξέρουν ποια ηρωίδα των αγαπημένων ταινιών Disney και Μίκυ Μάους να πρωτοδιαλέξουν!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν από 1 T-shirt της επιλογής τους, με αγαπημένους παιδικούς ήρωες της Marvel, της DC και πολλών άλλων κινουμένων σχεδίων προσφορά της Crocodilino.com. Τα αγοράκια θα επιλέξουν αναμέσα σε μια μεγάλη γκάμα από σούπερ ήρωες και λατρεμένα κινούμενα σχέδια ενώ τα κοριτσάκια  δεν θα ξέρουν ποια ηρωίδα των αγαπημένων ταινιών Disney και Μίκυ Μάους να πρωτοδιαλέξουν!
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.205 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

1.Ρώτα Αικατερίνη

2.Λαζάρου Βασιλικη

3.Μαρκάτου Μαρία

4.Σοφία Αργυροπούλου

5.Ελενη Καπαγεωρόγλου

6.Ιωάννα Στουπιάδου

7.Αναστασοπούλου Ματίνα

8.Δημήτρης Τσανάκας

9.Κωνσταντίνα Ιωάννου

10.Γιώργος Παππάς

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.