10 τυχεροί γονείς θα κερδίσουν ένα μήνα δωρεάν εκμάθηση ξένης γλώσσας στο online φροντιστήριο ξένων γλωσσών Ηalkidonioplus

10 τυχεροί γονείς θα κερδίσουν ένα μήνα δωρεάν εκμάθηση ξένης γλώσσας στο online φροντιστήριο ξένων γλωσσών Ηalkidonioplus

Αν είσαι ενήλικος και θέλεις να μάθεις ξένες γλώσσες γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, τότε σίγουρα το online φροντιστήριο ξένων γλωσσών Ηalkidonioplus είναι μία από τις πρώτες σου επιλογές.

Mάθε εύκολα και αποτελεσματικά ξένες γλώσσες στο Halkidonioplus!

Τα διαδικτυακά ζωντανά μαθήματα είναι πλέον μια πραγματικότητα και έχουν έρθει για να μείνουν! Σε μια καθημερινότητα που μεταβάλλεται με όλο και πιο γοργούς ρυθμούς και γίνεται συνεχώς πιο απρόβλεπτη και απαιτητική:

   • τα online ζωντανά μαθήματα αποτελούν εξοικονόμηση χρόνου και δυνάμεων για τον σπουδαστή
   • ο κάθε σπουδαστής μπορεί να συνδεθεί στο μάθημά του με ένα κλικ μέσω PC, laptop, τάμπλετ ή κινητό από όπου κι αν βρίσκεται.
   • διδάσκουν έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές που αξιολογούνται καθημερινά
   • τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και ο κάθε σπουδαστής έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης αυτών μέσω του προσωπικού του account για να μην χάνεται κανένα μάθημα
   • ο κάθε σπουδαστής έχει πρόσβαση σε δωρεάν διαδραστικό ψηφιακό υλικό, βίντεο, εφαρμογές, ταινίες, μουσική και παιχνίδια που συμπληρώνουν με ευχάριστο τρόπο την ύλη του μαθήματος και δίνουν περισσότερα κίνητρα μάθησης
   • υπάρχει συνεχής αξιολόγηση των σπουδαστών και παρακολούθηση της προόδου τους μέσα απο το προσωπικό τους account

Ο εξ αποστάσεως σπουδαστής παρακολουθεί το τμήμα που θα επιλέξει σε πραγματικό χρόνο, όπως και ο σπουδαστής που έχει φυσική παρουσία στην τάξη, συμμετέχοντας σε ένα “ζωντανό” μάθημα και αλληλεπιδρώντας με τους καθηγητές του και τους υπόλοιπους σπουδαστές.

Halkidonioplus

 • Σολωμού 56, Μεταμόρφωση, Αττική
 • 210 2200 362
 • info@halkidonioplus.com

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 10 τυχερούς μπαμπάδες και μαμάδες που θα κερδίσετε από 1 μήνα δωρεάν εκμάθηση ξένης γλώσσας της αρεσκείας σας σε τμήματα αρχαρίων για ενήλικες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ελληνικά ως ξένη γλώσσα) στο online φροντιστήριο ξένων γλωσσών Ηalkidonioplus.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 14:00.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 10 τυχερούς μπαμπάδες και μαμάδες που θα κερδίσετε από 1 μήνα δωρεάν εκμάθηση ξένης γλώσσας της αρεσκείας σας σε τμήματα αρχαρίων για ενήλικες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ελληνικά ως ξένη γλώσσα) στο online φροντιστήριο ξένων γλωσσών Ηalkidonioplus.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Εύη Κατσώλη

2.Σωτηρία Αλεξανδρή

3. Ευστρατία Τσαμαδιά

4. Μαρκέλλα Ιερωνυμακη

5. Κατερίνα Τσέκα

6.Σπυριδούλα Ανδρεοπούλου

7.Αλεξάνδρα Τσιάτη

8. Πάμελα Βαληλή

9. Μυρσίνη Τσακίρη

10 Μπραουδακη Ιωάννα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.