10 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα Clinofar για το καλοκαιρινό νεσεσέρ του μωρού!

Ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές διακοπές με το μωρό σας και θέλετε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για λιγότερα κλάματα και κακή διάθεση;

Οι αμπούλες και ο ρινικός αποφρακτήρας Clinofar είναι οι σύμμαχοί σας!

Ακόμη και το καλοκαίρι η μπουκωμένη μυτούλα κάνει την εμφάνισή της, ταλαιπωρώντας έντονα το μωρό σας αλλά και εσάς, για τον απλούστατο λόγο ότι το μωρό δεν ξέρει ακόμα να φυσά τη μύτη του. Ως αποτέλεσμα, του δημιουργεί γκρίνια και δεν το αφήνει να απολαύσει ξέγνοιαστο τον ύπνο, το φαγητό και το παιχνίδι του.

O ρινικός αποφρακτήρας  Clinofar δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα σας:

– Είναι εύκολος στη χρήση
– Ανακουφίζει γρήγορα
– Διαθέτει ανταλλακτικά φίλτρα μιας χρήσης και δε χρειάζεται να αλλάζετε ολόκληρο το ρύγχος
– Είναι σε μικρή βολική κασετίνα για τις διακοπές
– Έχει ειδικό εύκαμπτο και απαλό ρύγχος
– Δεν περιέχει τη χημική ουσία BPA

 

Μάθετε περισσότερα για τις αμπούλες και τον ρινικό αποφρακτήρα Clinofar εδώ

 

Tο δώρο του διαγωνισμού

Το Clinofar, η Νο1 μάρκα που εμπιστεύονται οι μαμάδες τις τελευταίες δεκαετίες, κάνει δώρο σε 10 τυχερές μανούλες αμπούλες και τον ρινικό αποφρακτήρα με τα ανταλλακτικά φίλτρα για διασφαλίσετε την καθαρή μυτούλα του μωρού σας και στις καλοκαιρινές σας διακοπές!

To Clinofar πλαστικές αμπούλες μιας χρήσης είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας ΙΙa με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

O Clinofar ρινικός αποφρακτήρας είναι Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Κατηγορίας Ι με βάση την Οδηγία 93/42/ΕΟΚ περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων

Πώς θα κερδίσετε τα δώρα Clinofar:

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την 15/07/ 2020 στις 15:00 μ.μ.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία συσκευασία Clinofar 30 αμπούλες, ένα ρινικό αποφρακτήρα Clinofar και ανταλλακτικά φίλτρα Clinofar.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15/07/2020 θα διεξαχθεί από το infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας στα γραφεία του Infokids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην infokids.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθρογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η infokids.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την infokids.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην infokids.gr για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού εκτός Αθηνών συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

  1. Νίκος Πατεδάκης

  2. Ελίζα Σφέικου

  3. Αλεξάνδρα Τσέκα

  4. Φωτεινή Τζελήση

  5. Άρης Στελλάτος

  6. Μαρία Βλαχογιάννη

  7. Ιφιγένεια Δροσοπούλου

  8. Κουρέντζα Κερασιά

  9. Περικλής Κολιάτσος

  10. Σοφία Μπαλάφα

 

 

 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.