Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών 10 χρήσιμα tips ασφαλείας για το πρώτο δωμάτιο του μωρού

10 χρήσιμα tips ασφαλείας για το πρώτο δωμάτιο του μωρού

nursery-room-ideas-3Αν πρόκειται να γίνετε γονείς για πρώτη φορά τότε τα παρακάτω tips για το πρώτο του δωμάτιο θα σας βοηθήσουν, ώστε να το οργανώσετε με τον πιο ασφαλή τρόπο. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, η διακόσμηση, τα έπιπλα ακόμα και τα αντικείμενα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για το μωρό σας αν η επιλογή τους γίνει με λάθος κριτήρια.

1104

Διακοσμήστε με γνώμονα την ασφάλεια και όχι την αισθητική. Κρατήστε την κούνια μακριά από καλώδια, πρίζες, βαριά αντικείμενα και αιχμηρές γωνίες.

537

Φροντίστε να έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τα πράγματα του. Όσο πιο ελεύθερο χώρο κρατήσετε για τα μετέπειτα χρόνια, τόσο ευκολότερα θα το διαμορφώνετε ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.