100.000 φιλιά για την εξάλειψη του μητρικού και νεογνικού τετάνου

Η παγκόσμια εκστρατεία «Αγάπη χωρίς όρια» (Love Without Limits) που διοργανώνουν τα Pampers και η UNICEF, έχει σκοπό να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εξάλειψη του Μητρικού και Νεογνικού τετάνου.

Ο Μητρικός και Νεογνικός τέτανος είναι μια ασθένεια που παίρνει την ζωή των νεογέννητων μωρών στις πιο φτωχές περιοχές του κόσμου, όπου οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν πρόσβαση σε νοσοκομεία ή σε υπηρεσίες ανοσοποίησης. Η πραγματική τραγωδία αυτής της ασθένειας είναι ότι μπορεί εύκολα να προληφθεί. Από το 2006 μέχρι τώρα, τα Pampers και η UNICEF μέσα από τη μεγάλη εκστρατεία αγάπης «1 πακέτο=1 σωτήριο εμβόλιο», έχουν βοηθήσει να σωθούν 100 εκατομμύρια γυναίκες και τα μωρά τους σε όλο τον κόσμο.

Όμως, υπάρχουν ακόμα 170 εκατομμύρια γυναίκες και τα μωρά τους που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Με την υποστήριξη όλων μας, μπορούμε να σώσουμε ακόμα περισσότερες ζωές, και όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του Μητρικού και Νεογνικού τετάνου. Εάν υπάρχει κάτι που μπορούν να μας διδάξουν τα μωρά, είναι ότι ακόμα και τα ασήμαντα πράγματα μπορεί να σημαίνουν πολλά. Λίγες απλές πράξεις αγάπης από τον καθένα μας – πολλαπλασιασμένες ξανά και ξανά- μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Φέτος είναι ακόμα πιο εύκολο για όλους μας να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και να βοηθήσουμε περισσότερο στην εξάλειψη του Μητρικού και Νεογνικού τετάνου, βοηθώντας όλοι μας να συγκεντρωθούν 100.000 «φιλιά». Μπορούμε όλοι να στείλουμε το δικό μας «φιλί» στα μωρά που το έχουν ανάγκη με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο για να δημιουργήσουμε μαζί μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης και ανθρωπιστικής προσφοράς.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;
1«φιλί»= 1 σωτήριο εμβόλιο. Όλοι μαζί ας στείλουμε τα «φιλιά» μας για να ταξιδέψει η αγάπη μας μακριά και να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του μητρικού και νεογνικού τετάνου.

Α) Μπαίνοντας στο site www.pampers.gr και με την εγγραφή σας στο Pampers Village, χαρίζετε ένα «φιλί» που μετατρέπεται σε 20 σωτήρια εμβόλια για τα παιδιά του αναπτυσσόμενου κόσμου.

Β) Κάνοντας like στη σελίδα «Επιθυμίες» (Επιθυμίες) στο Facebook, ή ανεβάζοντας μια φωτογραφία ή ένα video, που πρωταγωνιστείτε εσείς με το μωρό σας στη σελίδα «Επιθυμίες» (Επιθυμίες) στο Facebook, συνεισφέρετε στην προσπάθεια χαρίζοντας ένα εμβόλιο.

Οι επώνυμοι στέλνουν την αγάπη τους
Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης ανθρωπιστικής αλυσίδας βοήθειας και αλληλεγγύης, συστρατεύθηκαν μαζί με την Πρέσβειρα της Ελληνικής εκστρατείας της UNICEF και των Pampers «1 «φιλί»= 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου», κα. Ελευθερία Αρβανιτάκη και πολλοί επώνυμοι από το χώρο του θεάτρου των τεχνών και των γραμμάτων με σκοπό να βάλουν όλοι ένα ακόμα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια ενάντια στο μητρικό και νεογνικό τέτανο.

Η κα. Ελευθερία Αρβανιτάκη, τονίζει σχετικά: «Είναι χρέος μας να συμμετέχουμε σε αυτή την εκστρατεία αγάπης και να στείλουμε τη βοήθειά μας στα μωρά του κόσμου που την έχουν ανάγκη. Μπορούμε όλοι μαζί να γίνουμε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης. Να γίνουμε μια τεράστια αγκαλιά για να συγκεντρώσουμε 100.000 «φιλιά» και να συμβάλλουμε ο καθένας με το δικό του τρόπο στην εξάλειψη του Μητρικού και Νεογνικού τετάνου. Είναι άδικο μια ασθένεια που έχει εξαφανιστεί στον ανεπτυγμένο κόσμο, να μαστίζει ακόμα τις πιο φτωχές χώρες, ενώ μπορεί να προληφθεί με απλό εμβολιασμό. Όλες οι μαμάδες μπορούμε να βοηθήσουμε, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

Η κα. Νόνη Δούνια δήλωσε σχετικά με την παγκόσμια εκστρατεία «Αγάπη χωρίς όρια» (Love Without Limits): «Αν στέλνοντας ένα φιλί, μπορούμε να κάνουμε ένα μωρό ποιο ευτυχισμένο – τότε είναι χρέος μας. Μπείτε στο site www.pampers.gr και στείλτε την αγάπη σας εκεί που την έχουν ανάγκη!»

Η κα. Λένα Αρώνη είπε σχετικά με την παγκόσμια εκστρατεία : «Όλοι μαζί ας στείλουμε τα φιλιά μας για να προσπαθήσουμε να εξαλειφθεί ο μητρικός και νεογνικός τέτανος. Μπείτε στο site www.pampers.gr και στείλτε την αγάπη σας εκεί που την έχουν ανάγκη!»

Η κα. Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους μοιράστηκε τα συναισθήματά της σχετικά: « Όλοι μαζί! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Κάθε φιλί μας σώζει ζωές! Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε για την εξάλειψη του Μητρικού και Νεογνικού τετάνου! Μπείτε στο site www.pampers.gr και χαρίστε σωτήρια εμβόλια στα μωράκια και τις μαμάδες που το έχουν ανάγκη!»

Η κα. Ελένη Ράντου δήλωσε σχετικά: « Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Κάθε φιλί μας – ένα εμβόλιο – μια αχτίδα ελπίδας και χαράς για τα μωρά που το έχουν ανάγκη!»

Η κα. Μάγια Τσόκλη μας είπε σχετικά… «Θυμάστε ένα παλιό τραγούδι που έλεγε ότι ένα φιλάκι, είναι λίγο, πολύ λίγο; Λοιπόν τώρα ένα φιλάκι είναι αρκετό για να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του Μητρικού και Νεογνικού τετάνου, στον αναπτυσσόμενο κόσμο».

H κα. Θέμις Μπαζάκα δήλωσε: «Ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις με τον πιο απλό τρόπο. Μπαίνοντας στο site www.pampers.gr χαρίζετε ένα «φιλί» που μετατρέπεται σε 20 σωτήρια εμβόλια για τα παιδιά του αναπτυσσόμενου κόσμου».