Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά 10+1 κανόνες στη μόδα που έχουν καταρριφθεί

10+1 κανόνες στη μόδα που έχουν καταρριφθεί

Η μόδα αλλάζει, το ίδιο και οι κανόνες της. Οι παλαιότερες δεκαετίες είχαν τα δικά τους standards και τα δικά τους fashion icons, και παρά το γεγονός ότι ορισμένα κομμάτια της μόδας και ορισμένες αρχές της παραμένουν διαχρονικές, υπάρχουν κανόνες που έχει αποδειχθεί ότι δεν λειτουργούν. Και η μόδα τους έχει βάλει στην άκρη.

mixed-patterns

1. Μη μπλέκεις πολλά prints! Ποιος είπε ότι οι ρίγες συνδυάζονται μόνο με μονόχρωμα κομμάτια; Ότι τα floral επίσης; Ή έστω τα floral με floral και οι ρίγες με ρίγες! Όλα αυτά είναι βαρετά! Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και κάνε συνδυασμούς που εσύ νιώθεις ότι σου πάνε καλά.

blue-and-black

2. Μη συνδυάζεις το μαύρο με το μπλε! Άλλος ένας ξεπερασμένος κανόνας: το μαύρο και το σκούρο μπλε συνδυάζονται υπέροχα!

blackbrown

3. Μη συνδυάζεις το μαύρο με το καφέ! Δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από έναν κανόνα που λέει ότι δεν πρέπει να συνδυάσεις δύο ουδέτερα χρώματα. Ταιριάζουν υπέροχα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.