Αρχική Deco 10+1 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μικρό μπάνιο

10+1 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μικρό μπάνιο

Θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει μεγαλύτερο; Το γεγονός ότι το μπάνιο σας είναι μικρό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υστερεί στη διακόσμηση. Υπάρχουν τρικς για να το κάνετε να δείχνει πανέμορφο και μεγαλύτερο!

Αν νιώθετε απογοητευμένοι με το μικρό σας μπάνιο, τότε σας έχουμε τις λύσεις για να το ανανεώσετε και να μπορέσετε να του δώσετε την ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου. Ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα δώσετε μεγαλύτερο βάθος στο μπάνιο σας, θα του προσθέσετε φως αλλά και αποθηκευτικούς χώρους.

1. Δώστε χρώμα: Τα μικρά μπάνια είναι οι τέλειοι καμβάδες για να βάλετε έντονα χρώματα. Προσέξτε μόνο να υπάρχει η σωστή ισορροπία και μην το παρακάνετε προσθέτοντας πολλά αξεσουάρ.

2. Σωστή επιλογή χρώματος: Το λευκό μπάνιο μεγαλώνει το χώρο, όπως και ο δυνατός φωτισμός. Αν το μπάνιο σας έχει παράθυρο, τότε βάψτε το λευκό για να φανεί μεγαλύτερο κάτω από το φυσικό φως του ήλιου.

bathroom-decoration

3. Η σωστή επιλογή του νιπτήρα: Μη βάζετε ογκώδεις νιπτήρες σε μικρά μπάνια. Επιλέξτε ένα νιπτήρα με λεπτή βάση για εξοικονόμηση χώρου.

4. Τοποθέτηση ντουλαπιών στο σωστό σημείο: Αν θέλετε να προσθέσετε ντουλάπια, τότε μπορείτε να τα βάλετε πάνω ακριβώς από την τουαλέτα. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε ό,τι δεν θέλετε να έχετε σε κοινή θέα.

tips

5. Αποθηκευτικοί χώροι: Επιλέξτε αποθηκευτικούς χώρους, όπως καλάθια και κουτιά, για να αποθηκεύετε εκεί όλα τα απαραίτητα και τοποθετήστε ανοιχτά ράφια για να γλιτώσετε χώρο και να προσθέσετε στυλ στο μικροσκοπικό μπάνιο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.