10+1 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε μικρό μπάνιο

Θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει μεγαλύτερο; Το γεγονός ότι το μπάνιο σας είναι μικρό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υστερεί στη διακόσμηση. Υπάρχουν τρικς για να το κάνετε να δείχνει πανέμορφο και μεγαλύτερο!

Αν νιώθετε απογοητευμένοι με το μικρό σας μπάνιο, τότε σας έχουμε τις λύσεις για να το ανανεώσετε και να μπορέσετε να του δώσετε την ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου. Ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα δώσετε μεγαλύτερο βάθος στο μπάνιο σας, θα του προσθέσετε φως αλλά και αποθηκευτικούς χώρους.

1. Δώστε χρώμα: Τα μικρά μπάνια είναι οι τέλειοι καμβάδες για να βάλετε έντονα χρώματα. Προσέξτε μόνο να υπάρχει η σωστή ισορροπία και μην το παρακάνετε προσθέτοντας πολλά αξεσουάρ.

2. Σωστή επιλογή χρώματος: Το λευκό μπάνιο μεγαλώνει το χώρο, όπως και ο δυνατός φωτισμός. Αν το μπάνιο σας έχει παράθυρο, τότε βάψτε το λευκό για να φανεί μεγαλύτερο κάτω από το φυσικό φως του ήλιου.

bathroom-decoration

3. Η σωστή επιλογή του νιπτήρα: Μη βάζετε ογκώδεις νιπτήρες σε μικρά μπάνια. Επιλέξτε ένα νιπτήρα με λεπτή βάση για εξοικονόμηση χώρου.

4. Τοποθέτηση ντουλαπιών στο σωστό σημείο: Αν θέλετε να προσθέσετε ντουλάπια, τότε μπορείτε να τα βάλετε πάνω ακριβώς από την τουαλέτα. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε ό,τι δεν θέλετε να έχετε σε κοινή θέα.

tips

5. Αποθηκευτικοί χώροι: Επιλέξτε αποθηκευτικούς χώρους, όπως καλάθια και κουτιά, για να αποθηκεύετε εκεί όλα τα απαραίτητα και τοποθετήστε ανοιχτά ράφια για να γλιτώσετε χώρο και να προσθέσετε στυλ στο μικροσκοπικό μπάνιο σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com