Αρχική Νέα 10χρονος μαθητής τιμωρήθηκε από το σχολείο για το κούρεμά του!

10χρονος μαθητής τιμωρήθηκε από το σχολείο για το κούρεμά του!

26171BCF00000578-0-image-a-13_1424894323033Ένας μαθητής που κούρεψε τα μαλλιά του όπως ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής Sergio Aguero, είναι αναγκασμένος από το σχολείο του να φοράει καπέλο για να παρακολουθεί τα μαθήματα ή να παραμείνει σπίτι του μέχρι το μαλλί του να μακρύνει ξανά!

Το κούρεμα του 10χρονου Tom Moseley, που θυμίζει εκείνο του επιθετικού της Manchester City, θεωρήθηκε αρκετά ακραίο από το προσωπικό του δημοτικού σχολείου St. Gilbert's στην πόλη Eccles της Αγγλίας και ο μικρός απομακρύνθηκε την ημέρα των γενεθλίων του!

SergioAguero_appΟι γονείς του παιδιού ήρθαν αντιμέτωποι με την απόφαση του σχολείου και αποφάσισαν να σταματήσει τα μαθήματα, αφού δεν μπορούσαν να ανεχθούν τέτοιου είδους διακρίσεις.

"Ο Sergio Aguero είναι το είδωλό του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τιμωρήθηκε για το κούρεμα, ενώ ο ίδιος έχει πάντοτε καλούς βαθμούς και συμπεριφέρεται όμορφα μέσα στην τάξη. Μας δόθηκαν τρεις επιλογές: να τον πάρουμε από το σχολείο μέχρι να μεγαλώσουν τα μαλλιά του, να κουρευτεί διαφορετικά ή να παρευρίσκεται στην τάξη φορώντας διαρκώς ένα καπέλο. Επιπλέον, δεν θα του επιτρέπεται να παίζει ποδόσφαιρο στα διαλείμματα με τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά θα πρέπει να κάθεται έξω από το γραφείο του διευθυντή φορώντας πάντα το καπέλο!".

Ωστόσο, η διευθύντρια του σχολείου Cheryl Fox παρουσιάζει τη δική της εκδοχή: "Έχουμε θέσει σαφείς προδιαγραφές για τα μαλλιά και την ενδυμασία σε αυτό το σχολείο, ώστε οι γονείς έχουν πλήρη επίγνωση και τις αποδέχονται κατά την εγγραφή των παιδιών. Έχουμε ευθύνη να προετοιμάσουμε τα παιδιά για το γυμνάσιο, το κολέγιο, το πανεπιστήμιο και την αγορά εργασίας, όπου θα πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες που ορίζει ο εργοδότης τους".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.