Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς 1+1 δώρο από τη Μαρινόπουλος

1+1 δώρο από τη Μαρινόπουλος

110X160 AFISA(1)Η Μαρινόπουλος Α.Ε., αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξή της στους καταναλωτές, προχωρά σε μια νέα προσφορά, την «1 + 1 δώρο». Συγκεκριμένα, για το διάστημα από 25 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Μαρτίου, με κάθε αγορά ενός προϊόντος, που περιλαμβάνεται στην προσφορά, ο καταναλωτής θα κερδίζει ένα επιπλέον προϊόν εντελώς δωρεάν.

Όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα της αλυσίδας θα επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα βασικών ειδών, όπως κατεψυγμένα και τυποποιημένα προϊόντα, αναψυκτικά και ποτά, αλλά και είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., πιστή στη δέσμευσή της για την ενίσχυση του Έλληνα καταναλωτή στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και πάντα με γνώμονα το όφελος των πελατών της, θα συνεχίζει να εξελίσσει τις προσφορές τις, προκειμένου να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε κάθε ανάγκη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.