Αρχική Νέα 116111 Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης Παιδιών και Εφήβων

116111 Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης Παιδιών και Εφήβων

Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης Παιδιών και ΕφήβωνΕίσαι πολύ νέος ακόμα, αλλά αισθάνεσαι τον κόσμο να σε πλακώνει. Νιώθεις μόνος, οι γονείς απόμακρες φιγούρες στη ζωή σου, τα προβλήματα που σε βασανίζουν τα νιώθεις δυσεπίλυτα, βαριά, σκοτεινιάζουν το δρόμο της ύπαρξής σου και εσύ δεν έχεις πού να απευθυνθείς. Μια νέα τηλεφωνική γραμμή, η 116111 (δωρεάν από κινητό και σταθερό), απευθύνεται σε σένα, είναι στελεχωμένη από ανθρώπους που θα σε ακούσουν πρώτα απ’ όλα και στη συνέχεια θα σε βοηθήσουν να «ξεκαθαρίσεις» το δρόμο μπροστά σου και σε καλεί να μην την αγνοήσεις. Σήκωσε το ακουστικό και περίμενε. Κάποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής για σένα.
Η υπηρεσία είναι ανώνυμη και εμπιστευτική.

Η «Γραμμή – Σύνδεσμος» που απαντά στον αριθμό 801 801 1177 εξακολουθεί να υφίσταται, αλλά πλέον απευθύνεται μόνο σε γονείς.

[media id=37 width=560 height=380]


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.