Αρχική InfoMommy Σχέσεις 11707: Νέα τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

11707: Νέα τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Η νέα πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή της W.I.N. Hellas για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι πλέον γεγονός από σήμερα 6 Ιουνίου. Το "11707" θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08:00 έως 16:00, ενώ η επικοινωνία των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει και μέσω mail στο 11707@winhellas.gr.Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της W.I.N. Hellas καθώς με τον τρόπο αυτό προσφέρει την ανοιχτή γραμμή υποστήριξης γυναικών και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία και την αντιμετώπιση των σχετικών κρουσμάτων.
“Με υπερηφάνεια ένας εξαιρετικά σημαντικός στόχος υλοποιείται προσφέροντας τη δυνατότητα στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να λάβουν υπεύθυνη υποστήριξη και συμβουλευτικές καθοδηγήσεις από εξειδικευμένο προσωπικό για να διαχειριστούν και να αντιμετωπίζουν το σκληρό πρόσωπο της βίας."Με αυτό το κανάλι επικοινωνίας μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσουμε και αντιμετωπίσουμε περισσότερα κρούσματα πανελλαδικά, συμβάλλοντας περαιτέρω στην προστασία της γυναίκας” δήλωσε η πρόεδρος της W.I.N. HELLAS Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου γι' αυτήν την πρωτοβουλία, που υλοποιείται με την ευγενική Χορηγία του AVON Foundation.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.