Αρχική Νέα 12χρονος ζήτησε ο ίδιος να φιλοξενηθεί από το "Χαμόγελο"

12χρονος ζήτησε ο ίδιος να φιλοξενηθεί από το "Χαμόγελο"

Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2012 πολλά είναι τα δράματα που παίζονται. Ένα αγοράκι 12 ετών σόκαρε την υπάλληλο της οργάνωσης "Χαμόγελο του Παιδιού" όταν σηκώνοντας το τηλέφωνο στο γραφείο της, άκουσε στην άλλη πλευρά του τηλέφωνου το παιδί να της ζητάει να μπει σε ίδρυμα, μαζί με την εξάχρονη αδελφη του, επειδή δεν άντεχαν άλλο τη ζωή με τον πατέρα τους.

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο το επιθυμεί αυτό τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του κακοποιούνταν από τον πατέρα τους και δεν άντεχαν άλλο. Ο πατέρας αποδείχθηκε ότι δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα και έπειτα από την καταγγελία συνελήφθη. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων και για την υπόθεση ενημερωθηκε επιπλέον η Εισαγγελία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.