12 ευχές από αγαπημένα πρόσωπα για το 2012

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε το 2011 και μαζί του ό,τι έφερε στη ζωή του καθενός. Αποχαιρετούμε τον παλιό χρόνο τραγουδώντας το “Γέρε χρόνε φύγε τώρα” και ελπίζουμε πως με τον ερχομό του νέου έτους δεν θα σιγομουρμουρίζουμε “κάθε πέρσυ και καλύτερα”.

Όπως κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, η αλλαγή του έτους γεμίζει αρκετούς ανθρώπους με νέες προσδοκίες και όνειρα. Άλλα πραγματοποιούνται και άλλα όχι. Σημασία έχει το να υπάρχουν.

Τις δικές τους προσδοκίες και ευχές για το 2012 μοιράζονται μέσα από το infokids 12 πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν τη νέα χρονιά με τη θετική σκέψη και την αισιοδοξία που της αξίζει!!!

Κάρμεν Ρουγγέρη, ηθοποιός -σκηνοθέτης

Κάρμεν Ρουγγέρη: “Ο νέος χρόνος εύχομαι να φέρει υγεία γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό και θέσεις εργασίας γιατί το να έχει κάποιος δουλειά είναι ευτυχία. Όσο για τα παιδιά εύχομαι να μην τα βάλουμε βίαια στον κόσμο των μεγάλων και να τα φέρουμε πιο κοντά με τον πολιτισμό.”

Ναταλία Δραγούμη, ηθοποιός

Ναταλία Δραγούμη : “Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να αναθεωρήσουμε τις αξίες μας. Να αρχίσουμε να εκτιμάμε όλα τα καλά του παρελθόντος και για τα παιδιά να έχουν την αγάπη που χρειάζονται.”

Γιώργος Κατσέλης, δάσκαλος-συγγραφέας

Ζέτα Δούκα, ηθοποιός
Γιώργος Κατσέλης: “Εύχομαι περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, περισσότερη αγάπη στους μεγάλους, περισσότερη αλήθεια στη ζωή μας, περισσότερο φως στον κόσμο και στο infokids… να συνεχίσει με το ίδιο όνειρο και τον ίδιο λογισμό για το παιδί και το γονιό”!!!

Ζέτα Δούκα: “Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.”

Σάσα Βούλγαρη, παραμυθού
Σάσα Βούλγαρη : “Εύχομαι για το 2012 τα τραγούδια των Νεραϊδώνε, τα πλούτη των βασιλιάδων, τη χαρά και την τόλμη των ηρώων των παραμυθιών, την Αγάπη των καλοκυράδων να φωτίζει τη ζώη μας και μπόλικα γέλια και σκανταλιές των ξωτικών”!!!

Γιολάντα Διαμαντή, ραδιοφωνικός παραγωγός
Γιολάντα Διαμαντή : “Χρόνια πολλά με υγεία και χαμόγελα”

Γιάννης Αϊβάζης, ηθοποιός
Γιάννης Αϊβάζης: “Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και υπομονή. Όσον αφορά τα παιδιά εμείς οι γονείς να τα προσέχουμε όσο το δυνατό περισσότερο γιατί είναι η μόνη μας ελπίδα.”

Μυρσίνη Λαμπράκη, σεφ
Μυρσίνη Λαμπράκη: “Εύχομαι να αντιμετωπίσουμε τον νέο χρόνο με ένα παιδικό χαμόγελο γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις μεταβολές που θα φέρει η καινούργια χρονιά.”

Μάνο;ς Παπαγιάννης, ηθοποιός
Μάνος Παπαγιάννης: “Εύχομαι τα παιδιά να μπορέσουν να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον με περισσότερες ευκαιρίες και οι υπόλοιποι να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για περισσότερες ευκαιρίες.”

Αλεξία Αλεξιάδου, σεφ
Αλεξία Αλεξιάδου: “Εύχομαι το 2012 να φέρει τη λύτρωση για τη χώρα μας! Εύχομαι να βρούμε ξανά το χαμόγελό μας, να σηκώσουμε ξανά το κεφάλι ψηλά ως έθνος και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία! Εύχομαι σε κάθε ελληνικό σπίτι να στρωθεί για τη νέα χρονιά το πιο γιορτινό τραπέζι… «φορτωμένο» με τα πιο πολύτιμα αγαθά : την οικογένεια, τους φίλους, την αγάπη! Εύχομαι τέλος να έχουμε την υγεία μας κι όλα τα άλλα θα τα αντιμετωπίσουμε!

2012 γλυκές ευχές από την κουζίνα μου στη δική σας!”

Νίκος Μάνεσης, δημοσιογράφος
Νίκος Μάνεσης: “Το 2012 εκτός από τις τετριμμένες ευχές να είμαστε καλά και να έχουμε την υγεία μας, εύχομαι λιγότερο μνημόνιο, λιγότερους ευρωπαίους, και λιγότερα λαμόγια της ημεδαπής. Διότι αν συμβούν όλα αυτά, τότε θα υπάρχει ένα ξεκάθαρο μέλλον για τα παιδιά μας!
Κι όσο για τα παιδιά μας, εύχομαι να κάνουν λιγότερα λάθη απ’ ό,τι οι γονείς τους!”

Σάντυ Κουτσοσταμάτη, ψυχολόγος
Σάντυ Κουτσοσταμάτη : “Εύχομαι στους γονείς να έχουν υγεία και μεταξύ τους ισορροπία και υπομονή για να μπορούν να δώσουν απεριόριστη αγάπη στα παδιά.
Σε εσάς στο infokids εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2012, θετική σκέψη, υγεία, αισοδοξία και αγάπη.”