Αρχική Deco 12 tips Φενγκ Σούι: Πώς να Οργανώστε το χώρο μελέτης, για καλύτερα αποτελέσματα!

12 tips Φενγκ Σούι: Πώς να Οργανώστε το χώρο μελέτης, για καλύτερα αποτελέσματα!

1

Τι λέει το Φενγκ Σούι για τη μελέτη και το διάβασμα; Ας πάρουμε τη βοήθειά του!

Το δωμάτιο που γίνεται η μελέτη μπορεί να είναι κοινό για όλα τα μέλη της οικογένειας ή ο καθένας να έχει το δικό του χώρο μελέτης μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Όπως και να έχει, το δωμάτιο χρειάζεται πολλή θετική ενέργεια ή chi. Αν θέλετε να εφαρμόσετε το Φενγκ Σούι για το δωμάτιο σας, με σκοπό τη βελτίωση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητας, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Η θέση του γραφείου είναι ζωτικής σημασίας!

2

Tips

 -Τοποθετήστε το γραφείο σας σε «επιβλητική θέση» - με τέτοιο τρόπο, ώστε η πόρτα να είναι ορατή στο άτομο που κάθεται στο γραφείο. Αυτό θα δώσει μια αίσθηση ασφάλειας, διότι αυτός ή αυτή μπορεί να ελέγχει τον καθένα που περνά από ή μπαίνει στο δωμάτιο.

-Βεβαιωθείτε επίσης ότι η πλάτη του ατόμου δεν είναι γυρισμένη σε πόρτα ή παράθυρο. Το γραφείο, θα πρέπει να είναι στραμμένο προς τη δεξιά πλευρά του παραθύρου.

-Αν δεν υπάρχει παράθυρο, τότε κρεμάσετε έναν καθρέφτη στην αριστερή πλευρά του γραφείου.

- Μην τοποθετείτε το γραφείο ανάμεσα σε παράθυρο και πόρτα. Προκαλεί δυσφορία και χάνεται η συγκέντρωση.

-Η καρέκλα πρέπει να είναι άνετη και να  έχει υψηλή πλάτη.

-Πίσω από την καρέκλα, μπορείτε να τοποθετήσετε μια εικόνα που να εικονίζει νερό. Αυξάνεται η ροή της ενέργειας.

-Αποφεύγετε να τοποθετείτε το γραφείο κάτω από εκτεθειμένα δοκάρια

-Επίσης, αποφύγετε τη θέση κάτω από το κλιματιστικό.

-Διατηρείστε το δωμάτιο τακτοποιημένο. Η θετική ενέργεια chi, δυσκολεύεται να έρθει προς εσάς. Εκτός αυτού, αποσπάται η προσοχή.

-Ιδανικά, το δωμάτιο μελέτης ή τα παιδικά δωμάτια,  θα πρέπει να βρίσκονται  σε ένα ήσυχο μέρος του σπιτιού σας.

-Αν το γραφείο είναι μέρος ενός άλλου δωματίου, όπως το  υπνοδωμάτιο, το  σαλόνι ή η κουζίνα, τότε μπορείτε να τα διαχωρίσετε με ένα τρίπτυχο πάνελ, πτυσσόμενη πόρτα ή κουρτίνα , έτσι ώστε οι δύο αντιτιθέμενες ενέργειες να μην αναμειγνύονται.

-Πολλοί άνθρωποι τοποθετούν ένα μπαμπού ή κάκτους στο δωμάτιο μελέτης, επειδή τα φυτά αυτά συμβολίζουν την καλή τύχη και μπορεί να αναπτυχθούν σε σκληρές συνθήκες. Τα φυτά συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.