Αρχική InfoMommy Νέα 12χρονη και 13χρονος έγιναν γονείς στη Μ. Βρετανία

12χρονη και 13χρονος έγιναν γονείς στη Μ. Βρετανία

mitera
Πολύ συνειδητοποιημένο εμφανίζεται να είναι ένα νεαρότατο ζευγάρι γονιών στην Αγγλία, οι οποίοι δηλώνουν ότι το ειδύλλιό τους δεν είναι εφήμερο.  Οι δύο εφηβοι που έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είναι οι νεότεροι γονείς στην ιστορία της Αγγλίας.
Η μητέρα ήταν μόλις 10 ετών όταν γνώρισε τον πατέρα και πήγαινε ακόμα στο δημοτικό όταν έμεινε έγκυος. Σήμερα, εκείνη είναι 12 ετών και τριών μηνών και το αγόρι της είναι 13 και είναι οι νεότεροι γονείς στη Βρετανία.

Το νεαρό ζευγάρι από το Βόρειο Λονδίνο, έφερε στον κόσμο μία κόρη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έχουν ορκιστεί να μείνουν μαζί ως οικογένεια.

Το κορίτσι είναι πέντε μήνες νεότερο από την προηγούμενη νεότερη μαμά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η 27χρονη μητέρα της θα γίνει μια από της νεότερες γιαγιάδες στη χώρα.

Μια πηγή είπε στη «Sun»: «Η μαμά και ο μπαμπάς του μωρού είχαν σχέση για περισσότερο από ένα χρόνο, οπότε δεν πρόκειται για ένα εφήμερο ειδύλλιο. Είναι αποφασισμένοι να μείνουν ενωμένοι και να μεγαλώσουν την κόρη τους μαζί».
Οσο για τους παπούδες και τις γιαγιάδες και οι δύο πλευρές είναι εξαιρετικά υποστηρικτικές.

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση επειδή οι γονείς και των δύο είναι τόσο νέοι - αλλά είναι δίπλα τους».

Η προηγούμενη νεότερη μαμά του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν η Tressa Middleton η οποία γέννησε στο Εδιμβούργο σε ηλικία 12 ετών και οκτώ μηνών το 2006.

mitera2
Η προηγούμενη νεότερη μητέρα στην Αγγλία γέννησε σε ηλικία 12 ετών και οκτώ μηνών.

mitera3
Η νεότερη μαμά στον κόσμο είναι η Lina Medina από το Περού, η οποία έφερε στον κόσμο ένα γιο τον Gerardo, όταν ήταν μόλις πέντε ετών και επτά μηνών το 1939.

Πηγή: www.thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.