Αρχική Νέα 12χρονος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα σε σχολείο στην Άμφισσα

12χρονος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα σε σχολείο στην Άμφισσα

Άγιο είχε ένας 12χρονος μαθητής στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας, όταν η μεγάλη κεντρική καγκελόπορτα του κτιρίου έπεσε και τον καταπλάκωσε, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Ο άτυχος 12χρονος, γιος Προϊσταμένου Δημοτικού Υπαλλήλου, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όπως διαβάζουμε στο fokidatv.blogspot.gr, το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας στεγάζεται στο κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ όπου λειτουργούσε για πολλά χρόνια το ΤΕΙ Άμφισσας. Εκτιμάται, λοιπόν, ότι όφειλαν να έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι πριν τη μετεγκατάσταση.

Προφανώς θα ζητηθούν ευθύνες αρμοδίως, ωστόσο είναι άμεση ανάγκη να ελεγχθούν όλα τα σχολικά κτίρια στη Στερεά για να είναι ασφαλή τα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.