Αρχική Εκδηλώσεις 13 κουκλοθεατρικά έργα με ελεύθερη είσοδο αυτό το σαββατοκύριακο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

13 κουκλοθεατρικά έργα με ελεύθερη είσοδο αυτό το σαββατοκύριακο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Tμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει διήμερο παραστάσεων κουκλοθέατρου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές γράφουν πρωτότυπα θεατρικά έργα, κατασκευάζουν και εμψυχώνουν κούκλες με κέφι και φαντασία αναζητώντας απαντήσεις και ψάχνοντας λύσεις σε θέματα που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Με αφετηρία τη γνώση και την περιπέτεια, μικροί και μεγάλοι θα περιπλανηθούν σε κόσμους φανταστικούς και θα γνωρίσουν ήρωες αλλοτινούς που θα διδάξουν και θα διασκεδάσουν.

Το κουκλοθέατρο αποτελεί ένα μαγικό εργαλείο που καθηλώνει τα παιδιά, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως μέσο μάθησης. Είναι μία τέχνη που συντελεί στη συμμετοχική παρατήρηση των παιδιών, καθώς και στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους μέσω της εμπλοκής σε ποικίλες καταστάσεις.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 & Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, 17:30 – 20.30

Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 210 3418579.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος.

Περισσότερα εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.