Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα 130 βρεφονηπιοκόμους αναζητά η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού

130 βρεφονηπιοκόμους αναζητά η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού

baby-sign2jpg-751738367677c9b0Αιτήσεις για 130 θέσεις βρεφονηπιοκόμων για παιδιά ηλικίας 0-3 ετών, προκύρυξε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO). Όσοι επιλεχθούν θα εργαστούν κυρίως σε Βρυξέλλες και Ίσπρα, ενώ η απορρόφηση θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 3 ετών και συγκεκριμένα από το 2016 έως το 2019, με μισθό 1.943 ευρώ για εργασία 40 ωρών την εβδομάδα..

Όσον αφορά τα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι σύμφωνα με σχετικό κείμενο απαιτείται πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας (post-secondary education) εκπαίδευσης στην προσχολική φροντίδα και εκπαίδευση.

Εναλλακτικά πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε άλλο τομέα όμως θα πρέπει να έχουν εμπειρία στην προσχολική φροντίδα τουλάχιστον δυο χρόνια. Επίσης μπορεί κάποιος να διεκδικήσει θέση αν έχει απολυτήριο λυκείου στον τομέα της προσχολικής φροντίδας και εκπαίδευσης ή και σε άλλο τομέα με εμπειρία τουλάχιστον 3 χρόνια ή δίπλωμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και συνολικά 8 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης.

Όσον αφορά τη γνώση ξένων γλωσσών, σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν σε ικανοποιητικό βαθμό, επίπεδο Β2 Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι η 23η Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.