Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα 13ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ τάξης Γυμνασίου

13ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ τάξης Γυμνασίου

13os_pane_diag_orthogr13ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίουκαι ώρα 10:30, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 27 και Αλεξάνδρου Σβώλου.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία  με το Σύλλογο «Φίλοι  του Ιδρύματος Μέγας Αλέξανδρος».

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διαγωνισμών για τη σωστή χρήση της νεοελληνικής γλώσσας, είναι ο κύριος λόγος, που μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε και φέτος στη διοργάνωση του γλωσσικού παιχνιδιού, που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελείται από φιλολόγους, μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. «Ο Φιλόλογος».

Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης- Γραφείο Εκδηλώσεων
Αρμόδιος: Κωνσταντίνος Βόγδανος,
Εθνικής Αμύνης 27, 546 21 Θεσσαλονίκη
2310. 374.808,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.