13χρονη ξέφυγε σκάβοντας από το λάκκο που την έθαψαν οι βιαστές της!

62-WUA-MurpS-01Μια έφηβη κοπέλα στο Πακιστάν κατάφερε να σκάψει και να ξεθάψει τον εαυτό της από ένα ρηχό λάκκο, ύστερα από επίθεση δύο ανδρών, οι οποίοι την βίασαν και την έθαψαν ζωντανή.

Η 13χρονη αρπάχθηκε καθώς περπατούσε από το χωριό της προς την πόλη Punjab για να παρακολουθήσει τη διδασκαλία του Κορανίου. Ύστερα από την επίθεση οι δράστες την έθαψαν νομίζοντας ότι είναι νεκρή. Εκείνη, όμως, ανέκτησε τις αισθήσεις της, βγήκε από τον λασπώδη λάκκο και σταμάτησε έναν περαστικό για να τη βοηθήσει. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατάφερε τελικά να επιζήσει από την τρομερή αυτή περιπέτεια.

Ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε αμέσως στην τοπική αστυνομία την εξαφάνιση της κόρης του. Εκείνοι αρνήθηκαν αρχικά να ερευνήσουν το περιστατικό, έπειτα όμως προχώρησαν στη σύλληψη των δύο φερόμενων ως δραστών της 13χρονης κοπέλας. Ένας δικαστής από την περιοχή όπου έγινε η επίθεση έχει επίσης κληθεί να διερευνήσει το θέμα.

Το φαινόμενο των βιασμών μικρών παιδιών γίνεται όλο και πιο ανησυχητικό στο Πακιστάν. Μάλιστα, ο αριθμός των θυμάτων βιασμού το διάστημα από το 2002 μέχρι το 2012 αυξήθηκε από 668 σε 2,788.