Αρχική InfoMommy Νέα 14ος Κύκλος Μαθημάτων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου

14ος Κύκλος Μαθημάτων στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου

Στις 17 Μαΐου ξεκινά ο 14ος Κύκλος Μαθημάτων (Μάιος - Ιούνιος 2011) στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου και ολοκληρώνεται στις 23 Ιουνίου.

Θα διδάξουν επίλεκτα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για θέματα της ειδικότητάς τους που αναφέρονται στον βυζαντινό πολιτισμό, στο έργο τού Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, στην ψυχολογία, την ιστορία τής αρχιτεκτονικής, τον θεατρικό πολιτισμό.

«Ευελπιστούμε ότι τα μορφωτικά αυτά μαθήματα τής Στοάς του Βιβλίου πληρούν ανάγκες, τις οποίες δεν έχουν μπορέσει να καλύψουν μέχρι σήμερα διαφόρων εκπαιδευτικών επιπέδων Ιδρύματα, μολονότι είναι προφανής η ανάγκη και πιεστική η ζήτηση για μια τέτοια μορφωτική προσφορά. Ό,τι προέχει και ελπίζουμε ότι επιτυγχάνεται από αυτό το πρόγραμμα τής Στοάς τού Βιβλίου είναι η ποιότητα στη μορφωτική στάθμη των μαθημάτων και η ελευθερία στην πρόσβαση σε αυτά», είπε ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, Καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.