Αρχική InfoMommy Σχέσεις 14 πράγματα που δεν θα ξέραμε χωρίς τη μητέρα μας

14 πράγματα που δεν θα ξέραμε χωρίς τη μητέρα μας

0a25ccdd36b6d44953b432a8c42d22f5Πόσα πράγματα μας έμαθε η μαμά μας; Πόσο διαφορετικοί άνθρωποι θα ήμασταν χωρίς αυτή; Τι της χρωστάμε και τι της χρεώνουμε; Γιατί δεν θα την αλλάζαμε με καμία άλλη; Να τι μας απάντησαν, λοιπόν, μερικές φίλες στη ερώτηση: «Τι έμαθες από τη μητέρα σου;» και μας φανέρωσαν το πολύτιμο δώρο που έλαβαν και το κρατάνε ευλαβικά.

1. Να κρατάω μυστικά. Πάντα είχαμε «τα δικά μας», όλα όσα ξέραμε μόνο εμείς και σε αυτό τον κόσμο επικρατούσε ο νόμος της σιωπής, της εμπιστοσύνης και της αλληλεγγύης.

2. Να μην φορτώνω τον εαυτό μου με ενοχές. Κανείς δεν είναι τέλειος. Κλισέ! Κι όμως, είχα κι εγώ στο δυναμικό μου απαίσιες εμφανίσεις, αγενείς ατάκες και ντροπιαστικές στιγμές. Η μητέρα μου δίδαξε να έχω συναίσθηση και επιθυμία για βελτίωση, μα όχι άρρωστες ενοχές.

3. Να έχω πάντα στρατηγική. Δεν είχα καμία μα καμία ροπή προς την οργάνωση και τον αυτοέλεγχο. Εκείνη μου έμαθε τι σημαίνει οργάνωση και στρατηγικό πλάνο για να πετυχαίνω τους στόχους μου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.